AligatorOzi Opublikowano 9 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Pisałem już wcześniej i zdjecia tez są @Toksyna cofjnij stronę 😄 Gdybym chciał dużo poszedłem bym w nawozy stuczne 😄 napewno wyjdzie 60g z tych czterech (mam nadzieje 😄 ) a to starczy na 2 miesiące pustek po świętach:D @Malutki195 ja problemów żadnych nie miałem z tym moim pare lat, mówi się psikus i tyle 😄 teraz noc od 19 i problemu nie ma 😄 są wciąż jasne bo nie chce azotu dawać z mysla ze pogryzie się z pk, ale fakt, postaram się dodać później bez lampy zdjęcie 😄 Edytowane 9 Grudnia 2022 przez AligatorOzi 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 14 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2022 dzien 50, jak dobrze policzyłem to 3i pół tyg kwitnienia 😄 Idzie coś ciężko… została ostatnia możliwa przyczyna. Płyn do odchlorowania możliwe ze już jest nie dobry, co jak co zmienił trochę kolor:D następne podlania spróbuje z woda 24h albo trafiła mi się ciężka odmiana 😄 ale coz.. lecimy do końca 😄 zaczynaja powoli puchnąć zostało około 4/5 tyg wiec maja czas 😄 i zdj bez leda: jakoś sobie radzą 😄 1 1 Cytuj
Rysiu Opublikowano 14 Grudnia 2022 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Eeee, no wygląda spoko. Jeszcze spuchną. 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2022 @Rysiu niby spoko ale oczekiwałem ze będzie lepiej 😄 #zima dopiero zaczynaja powoli etap puchniecia 😄 na nowy rok zobaczymy co z tego wyszło 😄 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) dzien 57 Tym razem 2 dni bez spania -.- zamowilem i podłączony już nowy programator. jest jak jest. Czekam do końca.. jedna zmienia już kolory. Znalazłem jednego bursztyna na głównym topie. Nie sadze ze wynik będzie zadawalajacy. czastem trafiają się chu^owe growlog. Życie, w lato będzie lepiej 😄 (Temp i wilgoć po zamkniętych drzwi w nocy) Edytowane 21 Grudnia 2022 przez AligatorOzi 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2022 dzien 62 Puchną maluchy. szczytki :3 2 Cytuj
Rysiu Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Jest ok 🙂 trochę małe, ale zdrowa zieleń. Jeszcze kilka tygodni można potrzyma . 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2022 @Rysiu nie jest złe, będą szyszki ale oczekiwałem ze o wiele większe urosną 😄 kolejny raz przypomniałem sobie ze nie lubię auto 😄 nauczka taka ze chyba dla auto batmix to trochę za dużo, trzeba ograniczyć nawozy. Co jak co auto nie lubią dużo, wyszło mi o wiele lepiej ostatnio gdzie wgl nie wnikałem na nie 😄 ale widzę ładne oblane topki wiec coś tam będzie na nowy rok 😄 Cytuj
Esned Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Dawaj Bio tabsa na auto 😅i tabletka na 11l potem pk i masz to co chciałeś 🙂 te jakieś głodne czy czas ☹️ Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 27 Grudnia 2022 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2022 Robiłem tak, @Esned wciąż uwazam ze biotabs na weg najlepszy ale Bloom coś brakuje. to co chciałem to mogłem zrobić w takim samym stupie, niestety niedopilnowalem pare motywów 😄 Zatwardzenie maja aktualnie. Cytuj
Recommended Posts