Trust Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Ale piękny las masz :) książkowo! 1 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Jak z wilgotnoscia u Cb na tym etapie ? Cytuj
Miłośnik Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2022 jakies 50-65% jak mam okna pozamykane to dochodzi do 45% bo mam pochlaniacz na maxa. a jak otworze okna to wilgoc niestety wzrasta ale nie jestem w stanie byc przy zamknietych oknach po juz tak smierdzi ze wydaje mi sie ze cala kamienica juz czuje 😕 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 9 godzin temu, Miłośnik napisał: jakies 50-65% jak mam okna pozamykane to dochodzi do 45% bo mam pochlaniacz na maxa. a jak otworze okna to wilgoc niestety wzrasta ale nie jestem w stanie byc przy zamknietych oknach po juz tak smierdzi ze wydaje mi sie ze cala kamienica juz czuje 😕 Tak wlasnie czulem bo przy Malej ilosci miejsca a duzej ilosci kwiatow zyjac w miejscu gdzie wilgotnosc powietrza nie rozpieszcza ciezko jest to ogarnac bez dobrej jakosci pochlaniacza wilgoci 🙂 posiadasz tam filtr carbonowy ? 🙂 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Opublikowano 29 Kwietnia 2022 I jak tam?;> suszy się już w sloikach? Cytuj
Miłośnik Opublikowano 8 Maja 2022 Autor Opublikowano 8 Maja 2022 Dzien 128/16/90 flo !!!!! Ponad 4 miesiace Witam po bardzo dlugiej przerwie. Nic sie nie dzialo wiec nie mialem co wstawiac ale martwi mnie jedna rzecz - 90 dni minelo od pierwszych bialych wloskow a pod mikroskopem dalej biale i przezroczyste. Doslownie kilka bursztynow ale juz najwyzsza pora bo kupa czasu minela. ehhh 😕 Tylko nie wiem co mam zrobic bo w tej chwili scialem do siatki i zastanawiam sie czy zostawic na jakies 2 tygodnie zeby dolne partie dojrzaly czy scinac calosc? Jak myslicie? co robic? 2 Cytuj
Rother Opublikowano 13 Maja 2022 Opublikowano 13 Maja 2022 Zostaw, niech sobie po troszu dojdzie. Na ryżu też czasem piszą 15min a trzeba gotować pół godziny 🙂 2 Cytuj
Malutki195 Opublikowano 21 Maja 2022 Opublikowano 21 Maja 2022 (edytowane) Ja osobiscie tne jak sa mleczne i jest super 😄 ale to zalezy od Cb ile chcesz czekac 🙂 Edytowane 21 Maja 2022 przez Malutki195 Cytuj
Recommended Posts