AligatorOzi Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 Łatwy weg na biotabsach co?;D tryskają energia Cytuj
Zielone Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zdrowo i ładnie potrenowane, temperatura jak dla mnie bardzo ok. Cytuj
Miłośnik Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Opublikowano 4 Lutego 2022 W dniu 3.02.2022 o 14:19, AligatorOzi napisał: Łatwy weg na biotabsach co?;D tryskają energia Gdyby nie to ze co chwile poprawiam LST to bym o nich zapomnial. Zadnego mieszania nawozow itp. Dziwne uczucie hehe 😄 21 godzin temu, Zielone napisał: Zdrowo i ładnie potrenowane, temperatura jak dla mnie bardzo ok. Dzieki za dobre slowo :) 1 Cytuj
Miłośnik Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Opublikowano 5 Lutego 2022 (edytowane) Hallllo halllo siemandero 😄 tym razem licze dni inaczej hłe hłe 😄 Dzień 34/13 indukcja. Wczoraj ladnie polecialem z treningiem i nie dosc ze poprawilem LST to jeszcze polamalem albo tylko scisnalem prawie kazdy odrost. Teraz czekam az sie wzmocnia i rozwala namiot 😄 najbardziej balem sie zlamac glowna lodyge bo juz jest prawie taka gruba jak palec ale przelamalem sie i poszlo. uffff, troche łez im wylecialo ale dostaly po pol litra wody i oby zapiły smutki 😉 jeszcze jakies 2 dni i bedzie 1 dzien flo :) ps. dobry pomysl zeby popsikac boom boom spray czy juz za pozno? Edytowane 5 Lutego 2022 przez Miłośnik 6 Cytuj
Trust Opublikowano 5 Lutego 2022 Opublikowano 5 Lutego 2022 Nie nooo, już widzę jak wystrzelą w kosmos 1 Cytuj
Miłośnik Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 W tym Gl nie chce spamowac zdjeciami i postaram sie robic aktualizacje co 1/2 tygodnie ale patrzcie na to 😄 porownajcie poprzednie zdjecie i aktualne. Roznica to jakies 24/30h nie wiem dokladnie. widac ze mega zdrowe i mocne skoro po takim łamaniu juz wstaly 😄 rozwala namiot 😄 1 Cytuj
Creso Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 szybko doszły do siebie oby boxa rozwaliły 😄 1 Cytuj
AligatorOzi Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Mówiłem ze na biotabsach weg to marzenie 😄 obyś tylko blooma nie zespół ;D jak będą rozwalać boxa to popatrz na nie i możesz zlikwidować niektores z odrostów które zagubia się w reszcie, nie warto niektórych trzymać dla pół g. I kradzieży energii ;D Edytowane 7 Lutego 2022 przez AligatorOzi Cytuj
Miłośnik Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Opublikowano 7 Lutego 2022 Oj tak, marzenie 😄 Oby tylko plesni znowu nie bylo i bede szczesliwy :) Tak, napewno bede kasowac wszystko to co nie bedzie mialo swiatla i teraz sprobuje/zaryzykuje z mocniejszym defo. wiem ze opinie podzielone ale postaram sie zrobic to delikatnie, napewno bede informowac :) Za pierwszym razem popelnilem ten blad i nie usuwalem zadnych lodyg i wtedy dowiedzialem sie na wlasnej skorze czym jest popcorn bo mialem go w pizdu hehe 😄 1 Cytuj
Miłośnik Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 Mialem nie spamowac ale musze sie pochwalic nowym osiagnieciem 😄 Odwazylem sie i zrobilem najwieksze defo na jakie bylo mnie stac. Na poczatku chcialem sciac po 5 listkow. Pozniej mowie do siebie- jeszcze po 5 i koniec. i efekt koncowy jest taki hehe 😄 za jakies 4 dni znowu zrobie porzadek i tak systematycznie do konca 😄 Ale strasznie martwi mnie ta z tylu po lewej. zastanawiam ale nad tym czy nie wywalic jej i zostawic tylko 3. przemysle jeszcze przez tydzien i wtedy zdecyduje. Dzisiaj licze jako 1 dzien flo bo cos tam sie juz pokazalo :) 3 Cytuj
Recommended Posts