Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Ja bym im nie zwiększał papu.

A jak słabo puchnie to może liści ma za dużo? Ja tak miałem. Po fryzjerce momentalnie zaczęły puchnąć.

Widać już nawet na zdjęciach, że tichromy zmieniają kolor. Już niedługo meta.

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Raczej nie ma za dużo liści, była regularnie strzyżona :p

Chyba popełniłem taki błąd, że wszystkie Panny karmiłem w jednym czasie jednakowymi dawkami, a w namiocie 5 różnych odmian :x

Powinienem był podejść do tematu papu bardziej indywidualnie. Gdyby w namiocie była ta sama odmiana z jednej serii pestek to można było tak robić.

Amnesia miała chyba większe zapotrzebowanie na jedzonko :D

Do kiedy stosować nawóz?

Nie lubię dzielić skóry na niedźwiedziu, ale z uwagi na to, że mam bardzo dobrą wentylację w namiocie (4 wiatraki mieszające i jeden wyciągający o wydajności ok. 900m3/h) i pleśni się już nie obawiam myślicie, że jaki wynik z Wata wyjdzie? Z 1,3g/Wat?

Edytowane przez mlodszygerwazy
  • Upvote 1
Opublikowano
18 godzin temu, ichikaru napisał:

A jak słabo puchnie to może liści ma za dużo? Ja tak miałem.

Jak podejść do obcinania liści? Jest coś szczególnego na co warto zwrócić uwagę? Co zostawiać a co ciąć 🙂
W moim przypadku robię to bardzo intuicyjnie (jaka szaman szepnie do ucha tak się dzieje XD)  😮

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Tego tak się nie liczy. 

Co do jedzenia... nie każdy ma czas po robocie jeszcze dzielić papu na każdą roślinę inaczej wiadomo.

Tym się nie przejmuj bo i tak wyszło Ci zajebiście.

Ja myślę, że tam na pewno 600g suszu wyjdzie. Zapas na cały rok.

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, tbi4 napisał:

Jak podejść do obcinania liści? Jest coś szczególnego na co warto zwrócić uwagę? Co zostawiać a co ciąć 🙂
W moim przypadku robię to bardzo intuicyjnie (jaka szaman szepnie do ucha tak się dzieje XD)  😮

Najlepiej czekać aż same odpadną i nie obcinać w ogóle. Szczególnie auto. Obcina się tylko jak przekarmisz azotem i wyrasta więcej liści niż topów. Albo w przypadku gdy bardzo zasłaniają inne odrosty. Jednak w tym przypadku polecam bardziej naginanie niż odcinanie.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Kurde jeden topek na jednej roślinie mnie zaniepokoił. 

Nie jest to chyba pleśń, ale pewności nie mam. 

Szczyt tak jakby się przesuszył (wszystkie liście że szczytu uschły totalnie, a sam topek zmienił kolor na bardziej brązowy, jak go wącham to nie pachnie jakoś podejrzanie). 

Co to może być? Niestety nie mam możliwości w obecnej chwili wstawić zdj. 

Edytowane przez mlodszygerwazy
  • Like 1
  • Sad 1
Opublikowano

Jak by to była plecha na 100% byś wiedział. Bez zdjęcia ciężko powiedzieć. Ale oczywiście wiesz, że na końcu to normalne, że roślinka zaczyna wysysać papu z pojedynczych liści a nie wszystkich na raz i wtedy najczęściej topy zaczynają zmieniać barwę na brąz lub fiolet w zależności od gatunku. Ja bym się nie przejmował drobnymi zmianami. Mój goryl jest cały brązowy a purp fioletowy ;D

Opublikowano

to chyba faktycznie było to co mówisz, nie wiedziałem, że roślinka zaczyna wysysać papu z pojedzyńczych a nie wszystkich na raz i to wszystko by tłumaczyło :D
Niemniej jednak przyciąłem delikatynie jednego topa, który był podejrzany i po dwudniowym suszeniu w kartonowym pudełku stwierdzam, że już jest dobrze. fazka bardzo energetyzująca i totalnie waląca w łeb. Byłem na spa (jacuzzi + sauny) i z reguły siedzę tam około 50 minut to teraz 90 i mi było mało :D

Muszę je chyba znowu pod siatkę do scroga wrzucić, bo łodygi się gną pod ciężarem topów :D 

#Dzień 92 z czego ~52 FLO

Ta amnezja to chyba jeszcze daleko do mety, co? Reszta tuż tuż... ;> :D

large.20210713_202457.jpg.c95a242f86d1cc9071fd44cd806c2115.jpglarge.20210713_202524.jpg.c6dabb2d9a1890644e6e2c5e1f2291f0.jpglarge.20210713_202531.jpg.c39857a3e84529615ecc3997ae1525d3.jpglarge.20210713_202548.jpg.d022dc23a62edd3b4cba0ed733103a0b.jpg

No i amnezia

large.20210713_202541.jpg.88c551f0953df9d24af97984d8ade800.jpg

• Like 1
Opublikowano

Podwiązuj je do sufitu, wątpię ze dasz radę założyć siatkę bez uszkadzania rosiek i dużo lepu z nich zgadniesz siatka. Podwiązuj do sufitu 😄 będzie dżungla. Teraz ładnie puchną i jak skupia się na łodygach to lipa, pomóż im skupić się dalej na bobach.

• Thanks 2
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+