Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

16 Dzień Flo 

Wczoraj musiałem trochę je połamać, bo już się ledwo mieściły 😁

@StayLowKey Pompa 300L, ale pracuje na niskich obrotach, tak że jej nie słychać praktycznie, a pojemnik ma jakieś 5-6L. Jest w nim chyba ok 4L wody l, może mniej trochę.large.20201108_101037.jpg.82261f715ab84c68f17e8954c775a63c.jpg

• Upvote 3
Opublikowano

Kurczę w marcu robiłem podejście pod hydro ale było coś nie tak. PH trzymałem w okolicy 5.2 ec według tabeli a rośliny były jakieś takie słabe i przebarwione na rurkach od pompy był jakiś glut i na dnie osadzał się nawóz (aqua terra). Na początku myślałem że woda więc kupiłem filtr do osmozy ale efekt taki sam 😕 Pompę miałem chyba git 800L na zbiorniki z 10-12l. Może kiedyś zrobię drugie podejście 😄  Wszytko było szczelnie oklejone. 

• Upvote 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ładnie się rozroslo,odrazu widać że fachura:toptop:..Ziom jaki ty tam użyłeś litrarz koszyczków? torturial robisz po tym growie? :excellent: 

PS. Z kad te przediory? Używam ziemi Canna nigdy nie miałem z robactwem jakich kolwiek problemów.. Z kad one w Hydro? 

Edytowane przez zgREDex
  • Like 1
Opublikowano

W ziemi też miałem, ogólnie mam w domu, na innych roślinach też są.Koszyczki 8cm średnicy, nie wiem jaki litraż 😊 Zrobiłem tutorial o hydro w większym boxie ostatnio. 😊

Opublikowano

Ty ziom ty masz dwa tematy o Hydro... Kur## człowieku a już chciałem odstawiać cannabis bo myślałem że ze mną źle hahaha.. A ja pisze raz tu raz tu hahahaha 

Wrzucaj nowe foty :excellent:

• Like 1
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+