jimbeam Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Ja tam mam sztamę z sąsiadami w poziomie. Poza tym pachnie tylko jak się wejdzie, a to i tak dopiero jak zaczyna kwitnąć, nie ma tragedii, zbyt male rosliny zeby walilo na klatce.
Alicja Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Siemka, dodaje update :) Pomidorki nr 1 i 2 dzien: 56 ( podaje dzień od wykiełkowania) ( kazde podpisane numerkiem na zdjeciu ) Zbliżenie pani nr 1 W porównaniu szczytowy kwiat vs kwiat z nizszych pieter - mam wrazenie ze juz niewiele jej zostało do konca, i pojawia sie teraz pytanie czy zdąze jeszcze jej dać jedzonko z boosterem od atami na wieksze kwiaty, czy juz raczej za pozno i zacząc płukać wodą , bez żadnej chemii? Zbliżenie pani nr 2 - Tej chyba jeszcze sporo do końca zostało . Teraz karmić atami bloombastic? czy jeszcze poczekac? Jak to się dzieję, pani nr 1 i 2 wsadzone do ziemi tak samo, były pielęgnowane tak samo, itp itd a w sumie nr2 jest mniej więcej 2 razy większa? hahah Pomidorki nr 3 i 4 dzień: 35 ( podaje dzień od wykiełkowania ) Od kiedy dałam je bezposrednio pod lampe, przyśpieszyły, acz kolwiek wiem że też nie wyrosną na zbyt duże :( Pani nr 4, czy ja dobrze widzę, że już przeszła na flo ?? Chyba troche za wcześnie . Tak wiem, że ma lekko przypalonych kilka liści - niestety rosnąc dotkneły lampy Edytowane 10 Maja 2020 przez Alicja 2
Endrju Grower Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Oj zostało im jeszcze duuuuzo dużo możesz śmiało karmić jeszcze 1
bortek Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Ja bym narazie nie karmił maja sporo azotu widac nawet na jednej lekko koncówki zjarane. Jak zaczna pokazywac braki to bym dał nawozy 1
ja72 Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Godzinę temu, bortek napisał: Ja bym narazie nie karmił maja sporo azotu widac nawet na jednej lekko koncówki zjarane. Jak zaczna pokazywac braki to bym dał nawozy Bortek ma racje na zdjęciu 4 widać że liście idą w kierunku "szpony" a to znak że pożywki mają po korek.:) 1
Alicja Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Opublikowano 11 Maja 2020 @bortek @ja72 mowa o pani numer 4? Jezeli tak to te listki spalone z mojej winy :(. byly ustawione bezposrednio pod lampa i nie zauwazylam momentu kiedy kilka lisci dotykalo nagrzanej metalowej oslony od lampy .
ja72 Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Alicja napisał: @bortek @ja72 mowa o pani numer 4? Jezeli tak to te listki spalone z mojej winy :(. byly ustawione bezposrednio pod lampa i nie zauwazylam momentu kiedy kilka lisci dotykalo nagrzanej metalowej oslony od lampy . Mnie chodziło o ostatnie zdjęcie. Jednocześnie co by, nie mówić to kolor tych roślin , nie jest naturalny ... są zbyt ciemno zielone. Edytowane 11 Maja 2020 przez ja72 1 1
Goku Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Uważaj Ala bo uprawa uzależnia bardziej niż same palenie Z mojej strony ale chyba już ktoś tu wspominał. Światełko masz liche. Takto spoko. Pozdro. Edytowane 12 Maja 2020 przez Goku 1
Alicja Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Opublikowano 12 Maja 2020 @Goku Powoli sie wkrecam w uprawe haha, moze kiedys i cos z tego wyjdzie bardziej pochlebnego niz te wypierdki xD . A co do lampki to fakt, jest slabiutka :( . Przy nastepnym grow myslałam zeby sobie zakupic moduły od citizen clu048 150w albo clu058 300w , widze duzo ich na forum, takze chyba by i u mnie podzialaly, acz kolwiek boje sie ze spektrum nie ma takiego jak trzeba ? bo swieci na jasno, a inne lampy na np rozowo bo maja rozne spektrum barwne. No jeszcze mam troche czasu na zastanowienie :)
Recommended Posts