MrSmokeWeed Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nasiona - 3 x Mendocino Skunk i 3 x L.A. Amnesia od Paradise Seeds + 2 Critical Mass od Bulk Seed Bank były 3 ale jedna sie spedaliła i wyleciała z namiotu w pizdu i lecę na 8 a nie jak zawsze 9. Box - HOMEBOX Evolution R120 120 x 90 x 180 1,08m2 Donice - 8 x 11L Podłoże - BioBizz Light Mix Nawozy - BioTabs full zestaw - BioTabs Bio PK 5-8 - Boom Boom Spray Oświetlenie - WEG MH Philips Master HPI-T Plus 400W FLO Gib Pure Bloom Spectrum Xtreme 600W - Zasilacz Lumatek z możliwością regulacji od 250W do 660SL - Odbłyśnik Adjust-A-Wings Defender Large + Spreader Fotoperiod - WEG 18/6 pierwsze 4 dni 20/4 FLO 12/12 Wentylacja - Wentylator kanałowy TD 500 / 150-160 3V Silent S&P + przełącznik INTER 4P 3 biegowy 550/450/350 m3/h - Filtr Węglowy Prima Klima Eco fi 150 450/620m3/h - Monkey Fan Secret Jardin z oscylacją dwubiegowe x 2 + dodatkowo ew. awaryjnie około 5 sztuk Eko-fan z klipsem zwykłe mieszaki Dodatkowe info - Nawilżacz powietrza Eldom NU5 - GSE, Sterownik / Regulator temperatury i obrotów wentylatora - Programator - Okulary filtrujące światło HPS - Mikroskop usb x 500 - Stacja pogody + czujnik temperatury i wilgotności itp.. - Regulator temperatury RT-2 + grzejnik olejowy 500W - iPower Bowl Trimmer itp.. Myślę,że to wszystko co do sprzętu... a co do towarzystwa to ma się dobrze pomijając fakt, że jeden Critical się spedalił i wyleciał z namiotu a tak na serio to od samego początku miałem go na oku bo jakieś ch****e pheno się trafiło i był na celowniku. Kiedyś w jednej z upraw ziomek mi pisał żebym uważał na criticale i miał rację bo w końcu też trafiłem na pedała na szczęście szybko go wyczaiłem i nie ma tematu. Z projektem wystartowałem pod koniec lutego więc panny już trochę mają, już kwitną więc jest git. W tym projekcie puściłem towarzystwo wolno bez żadnych treningów jedyne co robiłem to 2 x fryzjer dolych odrostów. Startowałem z kostek eazy plug i co będzie widać na foto dałem je od razu do ziemi w kubeczkach. Mój sposób żeby się za bardzo z tym nie je**ć, pożniej od razu do dużych i z głowy. Po trzech dniach wszystkie panny miałem pod słońcem więc na prawdę szybko. Dobra koniec pie*******afoty dam które posiadam od początku a aktualne będą za kilka dni... Temperatura - Dzień 24*~28*C+ / Noc 21*C+ / Wilgotność 30~40% Takie właśnie przygotowałem sobie startery kostki były nasączone preparatem ROOT!T First Feed w środek pestki i czekanie. Na 9 wyszło 9 czyli 100% i dwa projekty które już też tak robiłem rownież 100% więc polecam ten patent. Dzień 1 liczę od momentu kiedy wszystkie były w namiocie więc jest to róznica +/- 2/3 dni. Zdjęcia robione telefonem przez okulary. Jak będzie opcja to zrobie bez lampy. Aktualnie panny po pełnej dawce nawozów BT i po opryskach boom boom. Jutro pierwsza dawka BioPK. Dobra czas na fotki mniej więcj opisane co i jak na dole ostatnie fotki herma.. której oczywiście dla jasności w boxie już jej nie ma. edit : dni flo na foto to dni od zmiany zarówki z MH na HPS a nie dni flo po indukcji. Jak na razie to chyba tyle w temacie. Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 3
bortek Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Mendocino Skunk i La amnesie juz przerabiałem kilkakrotnie bardzo fajne mysle ze bedziesz zadowolony ktora sie zhermiła?
ja72 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 4 godziny temu, MrSmokeWeed napisał: jeden Critical się spedalił i wyleciał z namiotu
MrSmokeWeed Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 U dziewczyn wszystko dobrzę ostro rosną bo co kilka dni muszę podnosić lampę. Miejsca jeszcze coś jest więc mam nadzieję że styknie i nie będzie trzeba łamać. Od dziś zacząłem podawać BioPK i podkręciłem balast na 600W bo widać że początek flo na całego. Ostro piją i w sumie co 3/4 dni leje po 1.5L wody na roślinę. Tak poza tym wszystko dobrzę i pod kontrolą wieć czas na fotki jedno udało mi się zrobić bez HPSa bo akurat się odpalił podczas sesji. Dzięki pozdrawiam i zapraszam MSW 6
MrSmokeWeed Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Towarzystwo ma się dobrze w tym tygodniu podnosiłem lampę dwa razy co mnie w sumie nie cieszy bo się powoli kończy zapas miejsca panny mają po około 160cm. Podlewam co 3/4dni po 1.5L wody + 3ml bioPK co podlanie generalnie widać że już powoli idą w masę. Warunki optymalne i wszystko w normie. Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 7
ichikaru Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Pięknie leci widać, że dziewczęta głodne 😄 Jak kobiety coraz więcej wymagań i obowiązków z czasem trwania związku ;D 1
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 U roślinek wszystko dobrze, generalnie ostro sobie chleją i średnio co 3/4dni leje im po 2L na łeb. BioPK zacząłem podawać na przemian z wodą bo gdzieś tam widzę że kilka liści dostało po pi****e od nowozów ale to są detale ogólnie powoli do przodu. Przy next up postaram się o foty bez lampy chociaż te robione przez okulary też wyglądają całkiem spoko Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 4
MrSmokeWeed Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Myślę,że jeszcze jakieś dwa tygodnie i pod kosę polecą dwa Criticale jeden może nawet wcześniej bo ładne pheno się trafiło i włochy robią się ostro brązowe ale cieżko o jakieś dobre makro bo roślinka jest w głębi boxa i łapa w ch*j cała lata a co do reszty to myślę, że jakieś 3/4 tygodnie i bedzie po temacie generalnie ładnie i spokojnie wszystko idzie bez żadnych problemów przez całą uprawę moja ingerencja to podlewanie i teraz musiałem założyć linki bo panie coś tam puchną i zaczęły sie na boki wypierdalać no a tak to wszystko po staremu woda po 2l co 3/4dni i powoli do kosy. Tak to wygląda dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 1
MrSmokeWeed Opublikowano 11 Maja 2020 Autor Opublikowano 11 Maja 2020 A więc pod kosę poleciały dwa Criticale kolejne w kolejce Mendocino Skunk i na końcu myślę za jakieś dwa tygodnie L.A Amnesia. Aktualne foty ; Fotki z kosy ; Na makro elegancko widać że zaczęły się oblewać bursztynem wieć idelany moment poszedł na kosę z odpadków i popcornu na szybko zrobiłem haszyk metodą Bubble bags no i to chyba na tyle z nowości. Powoli do kosy. Dzięki zapraszam i pozdrawiam MSW 5
Pomidorek Opublikowano 11 Maja 2020 Opublikowano 11 Maja 2020 Ładne topy... pewnie będą smaczne długo się taki haszyk robi? 1
Recommended Posts