takkfyrir Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 5 godzin temu, nerwus napisał: Siemanko po dłuższej przerwie trochę musiałem przyspieszyć zbiory bo się przeprowadzam i muszę swoją chatę wystawić na seel więc 2 mają poszła kosa dzisiaj 9 mają panny zostały wysuszone większość trihomow mlecznych gdzie nie gdzie widać bursztyny ogólnie z 8 roślinek wyszło mi 440 g suchego palonka testa dzisiaj zapalilem i fajno to robi trochę w smaku chu***a ale tragedii nie ma teraz wszystko wylądowalo do słoików jak będzie za mała wilgoć to nie zaszkodzi jak wrzucę do słoika skórkę po cytrynę ??? Nie zaszkodzi tylko monitoruj caly czas poziom wilgotnosci, zmien polozenie stuffu i nie przesadz. Moze byc cytryna, pomarancz, limonka 🙂
Esned Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 A najlepiej zakup saszetki co utrzymują wilgoć starczają na długo 😅 1
nerwus Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 8 minut temu, Esned napisał: A najlepiej zakup saszetki co utrzymują wilgoć starczają na długo 😅 nie chce mi sie juz w to bawić zobacze sobie c skorka od cytryny w sensie jak ja wrzuce i po jakims czasie zobacze ze sloik jest zaparowany to nalezy go na jakis czas otworzyc ??
Esned Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 Jak ci się zrobić para to łatwo o pleśń i zacznie ci gnić w tym słoiku wszytko ja bym cytrynę co max 3 dni zmieniał i codziennie obserwował... naprawdę polecam te saszetki
Buddah Grow Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 bron Cie boze dawac skórki owoców. zepsujesz smak i zapach. @Esned dobrze Ci radzi.
nerwus Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) oki w takim razie dziekuje wszystkim za porady prosze o admina o zakonczenie tego growloga pierwszy bo pierwszy nastepny bedzie lepszy 🙂 do miłego pozdro ps przed nastepnymi zbiorami zaopatruje sie w trymer 😄 bo to jest nie pojete jakie to monotonne i wkurzajace 😄 Edytowane 10 Maja 2020 przez nerwus
Buddah Grow Opublikowano 10 Maja 2020 Opublikowano 10 Maja 2020 zrob sobie dry trimming zamiast mokrego. dla mnie to lepszy sposob. to do nastepnego
nerwus Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Opublikowano 13 Maja 2020 W dniu 10.05.2020 o 16:11, Buddah Grow napisał: zrob sobie dry trimming zamiast mokrego. dla mnie to lepszy sposob. to do nastepnego i tak zrobie 🙂 Takw ogóle juz po relacji ale sie zapytam 🙂 jakie polecacie pestki i od kogo bo chcialbym spróbować teraz jakas inna fajna odmiane auto
Esned Opublikowano 13 Maja 2020 Opublikowano 13 Maja 2020 Polecam Ci pestki od FasyBuds napewno będziesz zadowolony 🙂
ja72 Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 W dniu 13.03.2020 o 08:17, nerwus napisał: No nic kolejna uprawę będę robić z sezonów tylko obiecałeś !!!
Recommended Posts