jimbeam Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Na drugiej stronie są foty jak ucialem. Innych nie mam. 🙂
PaRablY Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 8 godzin temu, jimbeam napisał: Na drugiej stronie są foty jak ucialem. Innych nie mam. 🙂 podrzucisz jakiegoś linka do leda ? 😄
jimbeam Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Opublikowano 4 Maja 2020 Pisałem posta wcześniej. Ale teraz jest drogo, kupiłem za niecałe 90 wraz z wysyłką.
Alicja Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 dzieki za linka do lampy, ciagle zastanawiam sie nad lampami bo nie wiem czy zawinila w moich krzaczkach lampa czy jakies inne rzeczy. A tak swoja droga to faktycznie dlugie sa te lodygi, ja to swoje jeszcze wyginam na boki i wtredy rosna kolejne odnogi na calej lodydze, moze kolejnym razem tez tak sprobuj . 1
jimbeam Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 W dniu 6.05.2020 o 22:36, Alicja napisał: dzieki za linka do lampy, ciagle zastanawiam sie nad lampami bo nie wiem czy zawinila w moich krzaczkach lampa czy jakies inne rzeczy. A tak swoja droga to faktycznie dlugie sa te lodygi, ja to swoje jeszcze wyginam na boki i wtredy rosna kolejne odnogi na calej lodydze, moze kolejnym razem tez tak sprobuj . Prawda, nie ogarnąłem i za bardzo poszły do gory, next plany beda naturalnie rosły bez przycinania i obniże siatke. Wczoraj zrobiłem harvest jednej rosliny, 60dni. Bunkrów nie ma, ale tragedii też nie. Został purple haze, myślę jeszcze jakoś 3tyg. Rozrzedzilem go i skierowalem centralnie pod lampe.
jimbeam Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Opublikowano 31 Maja 2020 Koniec. Dzisiaj ścialem druga roślinę. Baardzo powoli rosła. Jeszcze na ostatnie 2tyg dopadly ja jakieś malutkie czarne robaczki, jakby muszki. W niektórych miejscach miała powyjadane liście. Mimo wszystko nie ma tragedii, myślę wszystkiego wyjdzie razem ok 30. Zobaczymy za tydzień jak zważe suche. 1
Recommended Posts