Guru Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2020 22 godziny temu, White widow1990 napisał: Ja bym ciol 🤠🤔 cierpliwość by mi siadla 😎 W tym hobby cierpliwość to podstawa 😀 2
Pomidorek Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 super to wygląda... no ale tricho wyglądają na w ciul przezroczyste... jak dla mnie to trochę czasu potrzebują 🙂 1
ZielonyLolek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Jak to mówi się,, cierpliwość popłaca,, ale zaglądać będę mimo że ślinka kapie na nie jedne fotorelke 🤠
Guru Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Siemanko! Przed ostatni dzień 9 tygodnia kwitnienia. Za duzo zmian nie ma. Pod mikroskopem widze wlasciwie tylko przeźroczyste tricho(większość). Na fotkach ktore pokażę na lisciach można chyba zauważyć jak by bursztynowy kolor? W głąb topa nie ma jeszcze nic za to widać jak by mleczne juz były ale mikroskop pokazuje zupelnie co innego 😂 och**eć można 😅 wieczorem wstawię fotki makro bo dojadą do mnie w koncu nowe soczewki makro do smartfona. Udalo mi sie zbić wilgotność w pomieszczeniu z boxami do okolo 50%w dzien i 55% w nocy wczesniej dochodzilo nawet do 68% kiedy laski spały!!. Zmniejszylem tez temp do 18 stopni podczas nocy roślin i zmniejszylem natężenie lamp. Może to zmobilizuje trichomy do dojrzewania szybciej. Oby tak było bo chcial bym juz zakończyć tę uprawę. 5
Guru Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Kilka fotek makro. Nie są najlepszej jakości ale spieszyłem się 2 1
Guru Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Kilka następnych fotek. Czy na ich podstawie można określić kiedy będą gotowe? Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Guru 4
Buddah Grow Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 teoretycznie jest juz gotowa, masz wiekszosc mlecznych a wlosy wszystkie brązowe zawinięte. tu jest juz kwestia preferencji, czy chcesz wiecej kannabioidow typu cbn, cbd, itp i mocno zamykajace oczy działanie. fajne fotki zrob moze cos po zgaszeniu swiatła z flashem zeby obejrzec szron. 1
ichikaru Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Ale smaka narobiłeś... No niby gotowe ale ja bym trzymał żeby miały kopa😄 Moja jest na podobnym etapie.
Guru Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Witam. Dochodzi koniec 10 tygodnia kwitnienia w boxie jesień. Wyglądają bardzo ładnie na żywo dużo lepiej. Za tydzien planuje ściąć kilka sztuk bo reszta potrzebuje jeszcze wiecej czasu (jest przeźroczyste tricho) 1 4
Recommended Posts