Dzik Opublikowano 14 Marca 2020 Autor Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) ⚖️wynik poprzedniego grow to 65 g z MK Ultra i 65 z O.G. Kush. Nie szukałem wyniku więc jak dla mnie super @Maaac kiedy palę z vapcapa jedna chmurę - około 0,03 g to czuję wyraźnie działanie - odprężenie. Jeśli palę małego skręta to w połowie czuję że wystarczy. a jeszcze ziele się odstoi to nabierze mocy Edytowane 14 Marca 2020 przez Dzik 1
Dzik Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Opublikowano 25 Marca 2020 Rośnie. Kwitnienie. Co dalej? -Zobaczymy... 3
Dzik Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) Green Gelato x Gorilla Glue Auto (2 szt.) od @Goku Purple Queen x Gorilla Glue Auto (3 szt.) od @Goku Green Gelato x Gorilla Glue Auto (3 szt.) (od @Goku Kush (2 szt.) Kush (2 szt) Kush Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Dzik 7
ichikaru Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 No teraz już chyba zaczynają iść w masę bo widzę zaczyna się zbierać do puchnięcia. Jak tam z karmieniem ? Doniczki wielkie ale dziewczynki zaraz będą głodne i wołać o papu 😄
Dzik Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak to ten czas kiedy rośliny będą na masę stawiać. Z nawozami prosto. To jest kokos. Bogactwo składników takich jak algi, melasa, dolomit, humusy, biohumusy, organiczne nawozy, mączka z rogów. Do tego zestaw biomineralny Plagron do kokosu przy każdym podlewaniu. Nawożone rozmaicie ale bez dużych dawek. Tak w sam raz. W kokosie łatwo jest na bieżąco kontrolować ilość nawozu w dostarczanej roślinom pożywce. To jedna z cech które dają dużą przewagę kokosu nad ziemią jak dla mnie. Jedyne co to problem z przędziorkami aktualnie mam 😉 Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez Dzik 1
ichikaru Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 haha no tak. u mnie były ziemiórki. ale dosyć szybko je załatwiłem. Kokos... pomyślę nad tym. po następnym Growie bd wymieniać sprzęt to może i karmienie ;D
Dzik Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Temat do zamknięcia Dla ciekawych powodu wyjaśnię się. Taka sytuacja że sąsiad robi w Policji. Nie dawno poznaliśmy się. Na ten moment nie wiem co się po nim spodziewać to ściąłem i pakuje growboxa dla świętego spokoju. 😉 pozdrawiam i do następnego 1 1
Pomidorek Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Szkoda, szkoda... ale nie ma co ryzykować 😄
Recommended Posts