Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Wiem, że znajdzie się pewnie z 15 osób które będą innego zdania, ale ja bym usunął te liście które bezpośrednio zasłaniają najniższe odrosty.

Opublikowano
1 minute ago, Dzik said:

spokojnie niech się im szyja zaklei po dekapitacji :-)

No wlasnie nie chce az Tak stresowac na pierwszy Raz najrozsadniejsze wydaje mi sie zeby je podwinac troche cykor jestem takze .. :D

Opublikowano (edytowane)

Dzien 19

:elo: Roslinki zostaly podlane 600ml wody 2 dni temu a dzisiaj dostaly Po 600+ wody z 3ml Biogrow 5ml Fpj I 2.5ml Lab ogolem wszystko raczej Jak narazie ladnie idzie postanowilem uciac 2 gorne listki dzieki temu odrosty dostaly ok 70% wiecej swiatla mysle ze potrzymam je jeszcze do 4-5 dni I przelacze na 12/12

Btw moze by troche przystrzyc je przed przelaczeniem na 12/12 czy zostawic jakies opinie ^^?

@Pomidorek Zdjecia bez swiatla dla ciebie ^^

IMG_20190403_172035.jpg

IMG_20190403_171906.jpg

IMG_20190403_171951.jpg

IMG_20190403_172107.jpg

IMG_20190403_174308.jpg

Edytowane przez Virandell
  • Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Ładnie - grubo się prowadzą.

Ja też zdecydowanie wolę fotki przy normalnym świetle.

Możesz po po przystrzyc - tylko po co?

Liści się nie ucina tylko urywa. Naciskasz kciukiem u nasadkicie szypułki i liść sam odskakuje :-)

Edytowane przez Dzik
  • Upvote 1
Opublikowano
25 minutes ago, Dzik said:

Ładnie - grubo się prowadzą.

Ja też zdecydowanie wolę fotki przy normalnym świetle.

Możesz po po przystrzyc - tylko po co?

Liści się nie ucina tylko urywa. Naciskasz kciukiem u nasadkicie szypułki i liść sam odskakuje :-)

Wsumie prawda raczej wiekszosc odrostow jest doswietlona to zostawiam wspokoju ?

co do fotek wnormalnym swietle nie chce za czesto ich wyjmowac ale Raz na jakis czas napewno jakies fotki cykne

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+