Virandell Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 6 minutes ago, mariola said: Bedziemy lapac! Hahahahaha ?
Judaista Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 (edytowane) Ogarnij sobie te can lite lub original. Ja mam teraz original i krzaki w pełnym flo, zero zapachu. Najlepszy filtr jaki do tej pory miałem. Lece na nim 3 grow i nadal filtruje jak nówka sztuka. Edytowane 6 Kwietnia 2019 przez Judaista
bortek Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Co racja to racja tez mam can original i nic nie czuc przez cale grow.
Virandell Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2019 18 minutes ago, Judaista said: Ogarnij sobie te can lite lub original. Ja mam teraz original i krzaki w pełnym flo, zero zapachu. Najlepszy filtr jaki do tej pory miałem. Lece na nim 3 grow i nadal filtruje jak nówka sztuka. Chyba wkoncu ogarnalem problem czemu nie dzialal (mam nadzieje) Co do filtra napewno sie wniego zaopatrze Jak mowicie ze sprawdzony ?
Virandell Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dzien 24 Maly upik bo ladnie sobie rosna Po przelaczeniu na 12/12 ? Jutro planuje podlac juz Bio bloomem I mysle ze bedzie ostatnie podlanie z fpj/lab I pozniej ffj z Mango/Jablka/Banana+ Hebatka z banana pozatym wszystko ladnie rosnie zadnych niedobor narazie nie widze 3
Virandell Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 7 minutes ago, Dzik said: zajebiście grube liście Mam nadzieje ze topy tez beda
mariola Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zapierd alaja jak nauczyciele na strajk ? 1
Virandell Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @mariola hahahaha kocham ??
Virandell Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzien 27 Elo 6 dni od przelaczenia roslinki dostaly 2 dni temu fpj/lab/bio bloom Nadal nie ma znaku plci mam nadzieje ze sie spreza troche ? Prawa gorna w rogu Nadal kichowato rosnie ciekawe co z niej bedzie lewa gorna Moj faworyt Jak narazie najladniej sie rozrasta. Do kwesti zapachu filtr Nadal nie dzialal wszystko bylo dobrze podlaczone takze odradzam wszystkim filtr weglowy marki "Fox" nawalilem sprayow w pokoju narazie jest git zobaczymy Jak bedzie na Flo Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Virandell 2 2
Recommended Posts