Bartku Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Jutro poszukam i poczytam:) chyba że masz linka jakiegoś do tego? było by szybciej ? dziękuję. następny up date za tydzień/półtora chyba że coś będzie się działo ?
Triskele Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Nie mogę tylko siebie reklamować:) I autoreklama : Napisz co myślisz:)
Bartku Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Bardzo dziękuję napewno napisze, ale to jutro dziś nie dam rady miłego!
Bartku Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Opublikowano 24 Marca 2019 Robota pierwsza klasa, fajnie się czytało, oglądało i myślało jakie smaczki wyszły hehe!ja jeszcze mam bardzo dużo nauki przed sobą ale dobrze ze jest ktoś chętny do pomocy z doświadczeniem dziękuję i pozdrawiam! Ps. Kwiaty maja się dobrze wręcz bardzo (ale to moja opinia;]), odpukac;) dziś dostaną wodę a za 3dni wodę z jedzonkiem ? 1
Triskele Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Myślałeś o jakimś boosterze na flo ? Można zacząć podawać około 3 tygodnia kwitnienia, np Big Bud.
michal_o Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 To od plagrona masz nawóz na kwitnienie? Jak tak to autentycznie weź coś pomyśl bo npk 2-2-4? Trochę mało tych potasow i fosforow.... Toć to bio bloom już mocniejszy jest a ludzie i tak mówią że słaby to co tu mówić o tym...
Bartku Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Opublikowano 24 Marca 2019 Właśnie kolega dał mi jakiegoś ale nie dosłał mi zdjęcia z etykieta żebym mógł poczytać i jutro się dowiem co to jest i będę czytał ? a nie wystarczy np tylko sam nawóz kompletny na potrzeby kwitnienia? Co dokładnie daje większe topy czy o co chodzi?
michal_o Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 A co tobie daje to że zjesz śniadanie i obiad zamiast kolacji tylko? Taka sama reguła. Tylko że rośliny ta energię z pożywienia wykorzystują właśnie do budowy większych topkow tak jak mówisz a nie do chodzenia czy czego tam ??
Bartku Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Opublikowano 24 Marca 2019 No i gitara ? to jutro będę wiedział co to jest co mi dał ? dzięki za informacje, aha a mozna to mieszać z nawozem i dawać na raz czy osobno np jeden dzień ta odżywka a drugi ten buster, a może zależy od rodzaju i jest np nie "" mieszalny" z innymi nawozami ?
Bartku Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Opublikowano 24 Marca 2019 Aha tak to nawóz od plargon czyli mówisz że za słaby i trzeba coś dodać do niego? Ten buster mam i jakiś inne nawozy od niego ale jutro będę miał zdjęcia i informacje to się odezwę z zapytaniem. A jak nie to kupię coś co będzie trzeba ? pozdrawiam
Recommended Posts