maurycy Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 Trochę będzie obstawiam że poniżej 400 nie zejdzie jak wyjeliscie siatkę? Macie możliwość rozwiązania jej? Moja jest nierozbieralna i przed ścinka nie ma szans na jej wyjęcie ale dzięki wam już wiem co zmienić u siebie na następny projekt na pewno dochodzi toping i możliwe że zmiana nawozów(jak finanse pozwolą na zakup aparatury pomiarowej)
Triskele Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Opublikowano 16 Lutego 2019 (edytowane) To nie był dobry pomysł z wyjęciem siatki. Edytowane 16 Lutego 2019 przez Triskele
bortek Opublikowano 16 Lutego 2019 Opublikowano 16 Lutego 2019 slabo widac pod tym swiatlem ale wydaje mi sie ze one jeszcze popuchna 1
Creso Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 14 godzin temu, Triskele napisał: To nie był dobry pomysł z wyjęciem siatki. wyginają się ?
Triskele Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Tak, wyciągliśmy siatkę żeby przy flush'u łatwiej było opróżniać podstawki z nadmiaru wody. Topy są ciężkie i trzeba było niektóre gałęzie podpierać patykami.
maurycy Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 A nie można ich podwiązać gdzieś do góry?
Triskele Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 Dostały patyki z bambusa, jest dobrze. Jeszcze może tydzień i kosa:) Zastanawiamy się nad następnym projektem. Macie jakieś propozycje ?? Ciężko wybrać, za duży wybór... Seed bank z którego się zaopatrujemy. Jak do tej pory 100% nasion od nich kiełkuje. thc-thc
Triskele Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Veg 36 dzień. Podane 1,4 litra wody na roślinę, EC 3, ph 6.0 Panny ruszyły z kopyta po drugim topowaniu. Przy drugim podejściu z FIM'em ciut lepiej nam wyszło, mamy prawie udany FIM na kolejnych trzech topach. Trening idzie pełna para FIM po pierwszym topingu No i młodsi bracia po drugim topingu : Edytowane 18 Lutego 2019 przez Triskele 1
Gość Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Wczoraj przeglądałem rqs "Royal Queen Seeds" (mają chyba 6 nowych odmian) w tym coś co mnie zaciekawiło sweet zkittlez i Amnesia mac ganja z tych nowych a oprocz tego stare strainy tez zajebiste np chocolate haze, fat banana itp. Kielkowalnosc też z tego co wiem 100%. W sumie na następne sam biorę sobie z rqs (no chyba że ziomek dostarczy mi normalne zkitttlez nasiona). Edytowane 18 Lutego 2019 przez Gość
Triskele Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Opublikowano 19 Lutego 2019 Trening dziewczyn. Jedno musze powiedziec, Bruce Banner ma bardzo grube twarde odrosty. Przy treningu trzeba bardzo uważać żeby czegoś przypadkiem nie połamać. Główny ogrodnik jak do tej pory jest bardzo zadowolony. Siedzi najarany i mówi do nich ? czy powinnam być zazdrosna ??
Recommended Posts