Triskele Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Witam Będzie to moja pierwsza fotorelacja, więc proszę o wyrozumiałość i cierpliwość a także o rady Bruce Banner od Black Skul Seeds feminizowane Pierwsze dwa tygodnie oświetlenie LED 180w Po przesadzeniu, do 2 tygodnia kwitnienia MH 250w a później HPS 400w SCROG Szafa 80x80x160 cm Nawozy : grow Freeding Power od Green House Power root od Plagron Boom boom spray od Biotabs Moonshine od Hydroponics Supervit od Hesi i od Envi Foundation i Deep Rooter kwitnienie Feeding Power od Green House long flowering Booster od Green House Big Bud od Advanced Nutriens Green Sensation od Plagron EC i ph kontrolowane przez cały czas, EC pomiędzy 1.2 a 3.0 w zależności od fazy wzrostu roślin Veg wilgotność 60-80 %, kwitnienia 30-50% Temp noc 20-21stopni, dzień 26-27 stopni Ziemia to Plagron Royal Mix 4
bortek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zapowiada sie ciekawie. Z farcikiem
Triskele Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) A to co się chowa w drugiej szafie SCROG ( Cookies Haze od Kannabia Seeds Company ) Szafa 100x100x200 cm Oświetlenie MH 400w na grow HPS 400w na pierwsze 2 tygodnie kwitnienia HPS 600w od 3 tygodnia kwitnienia Warunki, nawozy tak jak powyżej Do zbioru pozostało około 3-4 tygodnie Dwa ostatnie tygodnie podlewamy bat guano, naprawdę poprawia smak suszu Edytowane 30 Stycznia 2019 przez Triskele
Dr Greenthumb Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Siema, witamy na forum. Widzę że jesteś dobrze przygotowany i wiesz co robisz, takich nam tu brakuje Ciekawe czy ten Banner rzeczywiście taki mocny jak o nim piszą.
bortek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jak tam z tymi nawozami od ghs robiles na nich cos wiecej jakie jest twoje zdanie?
Triskele Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Nawozy super, jest to już mój kolejny grow w którym używam te nawozy. Ale trzeba się zaopatrzyć w ECmetr i warto zainwestować w dobry sprzęt aby uniknąć błędów w odczycie a co za tym idzie uniknie się przenawożenia lub zagłodzenia roślin. W tej chwili w drugiej szafie dojrzewa SCROG z 5 roślin na tych samych nawozach ( Cookies Haze od Kannabia Seeds Company ) Przy dobrych wiatrach pozostało mi okolo3 tygodni Zdjęcia poniżej to właśnie Cookies Haze na różnych etapach wzrostu Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Triskele
Ambasadorka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jedziesz Panie z tym tematem. co do bat gówna to akurat ten posmak nie jest mniami hahaha
bortek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 No eleganckie te hazy. tez sie zastanawialem nad tym zarciem kiedys poki co musze wykorzystac moje
Triskele Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Bat guano nadaje całe szczescie posmak mango a nie g***na Już nie możemy się doczekać na Haze'a, topy puchną aż miło, dziewczyny w tej chwili dostają EC 3.0, ph 6,5 podlewane są co około 3 dni po 2 litry. W czasie całej wegetacji nie pokazywały ani razu braków czy przenawożenia, ale mieszanie nawozów odbywało się jak w aptece, co do ml. Nowy grow jest na tych samych nawozach, jedyna różnica to użycie nawozów od Envii, na poprawe ukorzenienia sadzonek. Osobiście juz widze różnicę, Envii działa, bryła korzeniowa jest dużo lepiej wykształcona niż u Haza. Zawsze przesadzam dwutygodniowe roślinki. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez Triskele
Ambasadorka Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 54 minuty temu, Triskele napisał: Bat guano nadaje całe szczescie posmak mango a nie g***na Gowna może nie ale posmak tego jest na języku po jaraniu, pół Hiszpanii na tym jedzie i jak słyszę ze ktoś ma zioło po bat gowienku nie jaram ?? ale co kto lubi nawet w luksusowych klubach konopnych to da się wyczuć tak czy owak, już nie marudzę, ja wybredna jestem i sie tym nie przejmować powodzenia i fajnie powitać na forum z buchem :Indiana:
Recommended Posts