Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Podłoże: zwykła ziemia z dodatkiem obornika bydlęcego i styropianu

;-D

są dziury w donicy? sprawdzasz pH? wygląda jak niedobór fosforu. ciężko ocenić tak przez jedną średnio zrobioną fotkę

Opublikowano
8 minut temu, Dzik napisał:

;-D

są dziury w donicy? sprawdzasz pH? wygląda jak niedobór fosforu. ciężko ocenić tak przez jedną średnio zrobioną fotkę

Tak ph 6.5 wody z nawozami dziś właśnie dałem 2l wody z bloomem I top maxem. Tak są dziury 

Opublikowano
19 minut temu, Dzik napisał:

;-D

@Dzik tutaj lepsza fotka jak myślisz ?large.20190218_213036.jpg.75ffda7ba318535a5a224bcd07fa4d60.jpg

Opublikowano

mi się wydaje ze to niedobór fosforu  zaczyna kwitnąć i brakuje jej pożywienia proponował bym wlać podwójna dawkę blooma i podowjna dawkę grow ( 4ml grrow i 8 blooma 4 top maxa )  ?  zobacz ich rekacje na drugi dzień coś już powinno byc widać np. nierozprzestrzeniające się plamy ?  jak teraz nie zareagujesz to wywali ci niedobór potasu a potem zablokuje roślinę i opóźni to kwitnienie i wzrost ?   

Niech wypowie się jeszcze ktoś bardziej doświadczony ? 

Opublikowano
9 minut temu, Esned napisał:

mi się wydaje ze to niedobór fosforu  zaczyna kwitnąć i brakuje jej pożywienia proponował bym wlać podwójna dawkę blooma i podowjna dawkę grow ( 4ml grrow i 8 blooma 4 top maxa )  ?  zobacz ich rekacje na drugi dzień coś już powinno byc widać np. nierozprzestrzeniające się plamy ?  jak teraz nie zareagujesz to wywali ci niedobór potasu a potem zablokuje roślinę i opóźni to kwitnienie i wzrost ?   

Niech wypowie się jeszcze ktoś bardziej doświadczony ? 

Wczoraj dałem na 2l wody 8ml top Max I 8 blooma

Opublikowano

Czekaj na rekacje takie dawki to na ja 1l wody leje na donice 6l ?  a dużo jest plam na liściach  ?  Top max moim zdaniem nie jest wskazany w takich ilościach na tym etapie na zawiera npk tylko  papu dla bakteri w ziemi i dużo składników na zwiększenie masy topów ? 

Opublikowano

mlodym coś chyba się nie podoba dziś zebrałem z nich te liście oraz u jednej panienki jedna para liści która wcześniej wykazywała jakieś braki poprzez rdzawe plamki robi się żółte .Helplarge.20190226_190857.jpg.9c56862b735dc576564a49bb81067095.jpglarge.20190226_190911.jpg.336d90f0d6d703f64a8cd87223300774.jpg