Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Czy stosujesz jakiś filtr na zapach?

Czy badasz wilgotność czy na wyczucie?

Ile dni średnio od momentu wykiełkowania do pojawienia się kwiatów?

Dlaczego wybierasz odmiany sezonowe?

Opublikowano

Maty węglowe założone na wentylatory. Nie, temperatury też, ale wiem że jest za duża :D Jak nie mam na to wpływu już, to po to mierzyć, a wilgotności w pokoju mam teraz ok 30%, więc w box'ie będzie trochę więcej, bo pozarastane.

To zależy :D ,ale średnio jakieś 2-3tyg od przełączenia do preflowerów. Wolę sezony pod względem jakościowym, nie muszę świecić 18+ na dobę, a jak coś się zjebie, to mogę rewegować, znów przełączyć na flo, i nie mam karłów :) 

Opublikowano

Jak oceniasz skuteczność maty węglowej?

Stosujesz wentylatory małej mocy. Czy maty węglowe znacznie obniżają ich wydajność? Czy wentylatory radzą sobie bez obciążania i zwiększenia poziomu hałasu?

Opublikowano

Nawet dość dobrze, trochę czuć, ale przy takich krzakach do nie dziwne, i w końcu jest tylko jedna warstwa, zawszę można by dorzucić drugą, bądź i więcej, tylko wentylator musi być mocniejszy. Mam 2 wentylatory, jeden z nich ma dużą moc, daje ciśnienie ok 40Pa, czyli prawie tyle, ile tanie kanalaki, także wentyl wentylowi nie równy :) , ale trzeba szukać takich z wysokim ciśnieniem statycznym. Chociaż trzeba przyznać, że na pełnych obrotach 12V jest dość głośny, dlatego chodzi cały czas na 9v i jest ok :) 

Mam wentyl blade master 120

Ciśnienie to 3.9 mm h2o, czyli 38 Pa.

• Thanks 1
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+