Pomidorek Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 wyglądają dobrze, rzeczywiście tak jak pisałeś wyssały z liści wszystko dżdżownica tłuściutka 1
maurycy Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Co fachową ręką to fachową ręką a nie jakaś "USTERKA". Mówisz że na koniec enzymy z herbaty ”zbozowej", jakich nasion używasz do herbaty? Wiem że są podane w przepisach ale chciałem wiedzieć co konkretnie Ty wybrales. 1
Judaista Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2019 7 minut temu, maurycy napisał: Co fachową ręką to fachową ręką a nie jakaś "USTERKA". Mówisz że na koniec enzymy z herbaty ”zbozowej", jakich nasion używasz do herbaty? Wiem że są podane w przepisach ale chciałem wiedzieć co konkretnie Ty wybrales. Kukurydzę, chciałem kupić ziarno konopi, ale w biedrze nie było.
maurycy Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Ja planuję zrobić z włóknistej vel przemysłowej z ziarnem przeznaczonym na olej
Dr Greenthumb Opublikowano 13 Stycznia 2019 Opublikowano 13 Stycznia 2019 a nie podsypałes żadnej sciółki żeby one nie wychodziły odrazu na światło? tak jestem pod wrażeniem że żyją bo gdzieś czytałem że one w doniczach wyłażą i usychają na dnie boxa. a z azotem to trudno, mi też się szybko skończył a topy spuchły. jego akurat lepiej mniej niż więcej dla smaku. co to zdjęcie się tak trzęsie, już myślałem że mi się w oczach pier... ile jeszcze chcesz to trzymać? 1
Judaista Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2019 W dniu 13.01.2019 o 01:52, Dr Greenthumb napisał(a): a nie podsypałes żadnej sciółki żeby one nie wychodziły odrazu na światło? tak jestem pod wrażeniem że żyją bo gdzieś czytałem że one w doniczach wyłażą i usychają na dnie boxa. a z azotem to trudno, mi też się szybko skończył a topy spuchły. jego akurat lepiej mniej niż więcej dla smaku. co to zdjęcie się tak trzęsie, już myślałem że mi się w oczach pier... ile jeszcze chcesz to trzymać? Miałem dać siano na wierzch, ale jakoś się nie złożyło po prostu. Ogólnie nie uciekają, bo zostawiam im na wierzchu suche liście i podsypuje trochę ziemią. Liście znikają co 3-4 dni więc je zjadają. Zamierzam trzymać do końca miesiąca/początek lutego, ale to się okaże jak będą wyglądać, może przetrzymam dużej bo nie będę ścinał niedojrzałych. Zdjęcie się trzęsie, bo ma symulować głębię na obrazie tak jak tutaj
Judaista Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Dzień 68 - 46 dzień 12/12 Ostatnio dostały tą herbatkę z nasion, herbatkę z bananów, labsy i calphos. Dziś doniczki przelane dużą ilością wody w celu wypłukania ewentualnych soli. Domina Daddy Critical pozdro Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Judaista
Pomidorek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Opublikowano 18 Stycznia 2019 powiem szczerze dla mnie wyglądają następnym razem przy takiej uprawie tylko coś z azotem żeby za szybko nie wyciągnęły wszystkiego z liści i będzie grubo 1
Judaista Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dzień 75 - 53 dni 12/12 Dziś tak jak planowałem poszedł pod kosę granddady black, z grubsza po około 7,5 tygodnia kwitnienia. Producent podaje 60 dni flo i teoretycznie roślina mogłaby tyle postać, ale swoim wyglądem już błagała o to, by zakończyć jej cierpienia Podsumowanie w następny updejcie, ale jak to wyglądało od początku każdy widzi, błędy, błędy, błędy i zdobywanie doświadczenia. Na szczęście dzięki pomocy kolegów zza oceanu teraz wiem już wszystko o cyklu nawożenia cannabisu w KNF i następny grow pójdzie dużo lepiej. Na następną potyczkę idzie nie 9 tylko 12 sztuk w 4-5 litrowych doniczkach. Daddy Myślę, że wyjdzie trochę ponad 30g Tu dwie pozostałe, Critical i Domina Pozdro 1 4
Esned Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Smakowicie wyglądają ? SMACZNEGO !!? Cekam na kolejnego growloga zapowiada się bardzo ciekawie ? 1
Recommended Posts