Judaista Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 17 minut temu, bortek napisał: Co to sie dzieje ostatnio te ziemie lipne. Ziemia z biedry - plagron growmix 1:0
Maszyna Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zapowiada się LST? Będę bacznie obserwował. Ja lece na cana ziemi i mimo że to nie najlepsza mieszanka z tego co tu czytam jestem z niej zadowolony. Na bank lepsza niż jak chciałem polecieć z automatem i ziemią do kwiatków
Pomidorek Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Korzenie ładnie rozbudowane, parę dni i ruszą... Zawsze możesz parę dni dłuższego wega im zafundować
Rysiu Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Miałem z plagrona raz 50l i nie byłem zadowolony. Zrobiłem na niej 2 growy. Za każdym razem coś nie tak. Teraz mam znowu z biobizza i mam wrażenie, że jest lepiej. Ogólnie na plagrona się więcej nie skuszę. Tylko biobizz. Chociaż chciałem tego goldlabela sprawdzić jeszczę.
Judaista Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 Dzień 15 Ogólnie ładnie odbiły na nowej ziemi, ale i tak jestem tydzień w plecy ze wzrostem. Na razie przelałem ziemię czystą wodą dwa razy, żeby ją ładnie wystartować. Następne podlanie będzie z LABS i jutro nastawię sobie wermikompost z obornika końskiego w celu uzyskania płynnej wersji tj biohumusu 2
Judaista Opublikowano 30 Listopada 2018 Autor Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Dzień 20 Rośliny już w miarę wyglądają, jak na swój wiek, dziś dostały po litrze wody z labsami i moim worm casting tea, czyli nomen omen biohumusem (z sypkiego wermikompostu z obornika końskiego), dodane jakieś 100ml na litr. Stwierdziłem, że dziś jest dobry dzień aby zacząć LST. Nagiąłem pierwszego krzaka, wszystko dobrze przymocowałem, zacząłem naginać drugiego i uświadomiłem sobie i przypomniało mi się, dlaczego już nie robię lst jeb***e się z naginaniem, sznureczkami, odchylaniem itp itd i jeszcze później pilnowanie, żeby to wszystko się trzymało i nie prostowało.... automatycznie mi się odechciało Także nowy plan już finalny. Zglebowany krzak czyli domina, będzie dalej prowadzony na lst, GSC i granddaddy dostaną za kilka dni topping, tak żeby wyszło mi po jakieś 12 topów z jednej, a critical kush który rośnie jako najbardziej "krępy"(lewy górny róg) będzie bez treningu, przynajmniej na razie. Później prawdopodobnie i tak będę musiał go łamać ze względu na wysokość boxa. pzdro Edytowane 30 Listopada 2018 przez Judaista 2
Pomidorek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Fajne kapustki Będzie się działo, a długo na wegu planujesz trzymać? 1
Judaista Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 18 godzin temu, Pomidorek napisał: Fajne kapustki Będzie się działo, a długo na wegu planujesz trzymać? Wiesz co, po raz kolejny zmieniłem plan działania (wiem wiem, jak rozhisteryzowana nastolatka) tym razem już ostatecznie. Odwiązałem tego krzaka co miał lecieć na lst i wszystkie będą bez treningu. Mam boxa 100cm z czego jakieś 60cm na rośliny, więc będzie się działo, bez łamania na późniejszym etapie się nie obędzie. Także dzisiaj jest 23 dzień weg i 1 indukcji. Dodatkowo, dzisiaj wygrzebałem 24 robaki, po 6 na każdą doniczkę... ... i stwierdziłem, że odwrócę "pryzmę". Centymetr po centymetrze przerzuciłem ziemie do nowego worka i na spodzie ukazała się całkowicie przerobiona ziemia, która już teraz byłaby gotowa do użycia. Pachnie dosyć intensywnie... jak biohumus nie jest to nic przyjemnego, ale też niezbyt uciązliwe. Podlałem tą ziemie labsami także, zapach został zniwelowany. pzdro 1
Pomidorek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Żeby się tylko zmieściły, ale ty doświadczony to wiesz co robisz o zwierzątka jakie tłuste... kolejna już będzie na swojej ziemi?:) 1
Judaista Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 11 minut temu, Pomidorek napisał: kolejna już będzie na swojej ziemi?:) No powinna być, mam tam jakieś 35 litrów, zakładając że dorzucę 5 litrów kokosa i z 2 litry perlitu będzie w sam raz na te 4 doniczki.
Recommended Posts