Judaista Opublikowano 27 Października 2018 Opublikowano 27 Października 2018 Idą w miarę dobrze. Powiem szczerze i tak lepiej niż myślałem, że będą szły kiedy robiłeś przygotowania do grow (w sensie moc lampy do powierzchni)
fazawzrostu Opublikowano 27 Października 2018 Autor Opublikowano 27 Października 2018 45 minut temu, Judaista napisał: Idą w miarę dobrze. Powiem szczerze i tak lepiej niż myślałem, że będą szły kiedy robiłeś przygotowania do grow (w sensie moc lampy do powierzchni) Jest 600w Czyli wszystko dobrze i nic sie nie dzieje ? Dzieki wielkie za uzyczenie fachowego oka ^^
fazawzrostu Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Opublikowano 2 Listopada 2018 21-szy dzien fazy wegetatywnej , ostatnie podlanie to 5l wody na wszystkie + 20ml rizothonic + 10ml canna terra vega dotarl do mnie cannazym wiec na nastepne podlanie bedzie dodany jedna z roslin ma jakies plamy (mysle ze to poparzenie przez skraplajacy sie nawilzacz) powoli jakos ida , albo mi sie tylko wydaje . Usunalem nawilzacz bo i tak wilgotno jest , a woda z ziemii nie paruje i jest ciagle mokro ? temp. W dzien to 24 stopnie a w nocy nie wiem , ale strzelam ze ok. 14 ? niestety nic z tym nie moge zrobic . Ostatnio byly problemy z timerem wiec byl zaburzony cykl , nowy zamowiony . Nastepne podlanie to pelna dawka wszystkiego czyli vega+cannazym+rizo teraz fotki:
Medicaluser Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Ładnie rosną ukorzeniają się, przypilnuj aby ładnie wysały z gleby wodę i od czasu do czasu możesz wlać wodę do podstawek aby z dna doniczek czerpały wodę a i korzenie się lepiej do tlenią w suchej glebie, konopie lubią suchą glebę i wtedy sie wyciagają do góry jak będą miały ciągle mokro to spowolnisz ich wzrost. Gleba al mix widzę że stosujesz to ziemia z nawozem na cały cykl uprawy a wiec sprawdź ph wody i ostrożnie stosuj odżywki.
fazawzrostu Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Opublikowano 2 Listopada 2018 1 minutę temu, Iskra napisał: Ładnie rosną ukorzeniają się, przypilnuj aby ładnie wysały z gleby wodę i od czasu do czasu możesz wlać wodę do podstawek aby z dna doniczek czerpały wodę a i korzenie się lepiej do tlenią w suchej glebie, konopie lubią suchą glebę i wtedy sie wyciagają do góry jak będą miały ciągle mokro to spowolnisz ich wzrost. Gleba al mix widzę że stosujesz to ziemia z nawozem na cały cykl uprawy a wiec sprawdź ph wody i ostrożnie stosuj odżywki. Odzywki w tej ziemii wystarczaja na do 3 tyg , a ta ziemie to nie wiem ... Chyba bede jeszcze mniej podlewal po prostu
Medicaluser Opublikowano 2 Listopada 2018 Opublikowano 2 Listopada 2018 Dokładnie obserwuj roślinki sprawdzaj wilgotność gleby, jak długo chcesz je trzymać w fazie weg.?
fazawzrostu Opublikowano 2 Listopada 2018 Autor Opublikowano 2 Listopada 2018 56 minut temu, Iskra napisał: Dokładnie obserwuj roślinki sprawdzaj wilgotność gleby, jak długo chcesz je trzymać w fazie weg.? Az beda dorodne haha ^^ zobacze po plantach ze juz to przelacze
Gucio Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Wedlug producenta 3 tygi, Pasjonista pisal uzywajac tej samej ziemi ze nawet do 6 wystarczy, takze ostroznie :D
Nowy84 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Trzy tygodnie to na LightMixie dałem radę
fazawzrostu Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 25 minut temu, Nowy84 napisał: Trzy tygodnie to na LightMixie dałem radę Light mix nie ma substancji odzywczych w sobie haha a nie byly jakies marne te rosliny ? 34 minuty temu, Gucio napisał: Wedlug producenta 3 tygi, Pasjonista pisal uzywajac tej samej ziemi ze nawet do 6 wystarczy, takze ostroznie Hmm moze w sumie i racja , pewnie zalezy od pojemnosci doniczek, jako ze mam 11 l to moze zdecyduje sie na polowe dawki w nastepne podlanie
Recommended Posts