Pomidorek Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Na pewno, masz nasionka? czy takie puste calyx'y? suszyć, kruszyć, palić i nie marudzić
AmatorSiewny Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 mordo z takiego sampla są takie zielone pestki z których wyciągam czarne pestki ... ładnie oszroniona ,pachnie .... niewiem co z nia robić z chęcią bym wysuszyl i spalił ale to warto ? co o tym sądzicie ?
Pomidorek Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 jakaś herma, lipne nasionko bo zapylić raczej nie miało co... normalnie szusz i pal ^.^
AmatorSiewny Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 no wlasnie na początku rosła obok męska i to już pyłek leciał a ja nie wiedziałem wtedy że nie mogą być koło siebie .... i zjebalem sprawę ... myślisz że jak wysusze to będę mogl wrzucić sobie do blety i coś porobi ? ponad 6 Miechów o nią dbalem ....
Pomidorek Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 coś tam będzie działać...
AmatorSiewny Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 przy suszeniu nasionka same wypadną czy je teraz wyciągać ? i czy przycinać normalnie te liście ? następnym razem biorę się za auto fem .... wkrecilem się bardzo w pielęgnowanie i wgl fajnie tak o coś dbać .... W zimę Indora będę próbował ... czy może z tego lepiej się oplaca jakieś masło zrobić ?
Pomidorek Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 jak wysuszysz, łatwiej będzie chyba je wyciągać... nie wiem... parę lat temu jak posadziłem parę krzaków w lesie jak ty, nasionka dostałem od znajomego też mi się zapyliły... bo męska wyrosła a ja byłem pewny że i tak zdechły to nie chodziłem w ogóle... na jasień miałem parę krzaczków podobnych do twoich z nasionkami... wysuszyłem i paliłem... wtedy nie jarałem jak teraz tylko od święta i dla mnie było dobre ^.^ jak chcesz popisać to zapraszam na czat żeby tu nie spamować.. ^^
AmatorSiewny Opublikowano 23 Października 2018 Autor Opublikowano 23 Października 2018 (edytowane) tyle z niej wyszło. Edytowane 23 Października 2018 przez AmatorSiewny
AmatorSiewny Opublikowano 29 Października 2018 Autor Opublikowano 29 Października 2018 (edytowane) tyle z tego wyszło po wysuszeniu , z liści i łodygi zrobiłem makumbe bomba była dobra przez 7 godzin cały czas taka sama czapa teraz z 2,3 tygodnie potrzymam w słoiku no i zobaczymy , mam nadzieję że coś porobi dzięki za pomoc i rady z fartem wariaty Edytowane 29 Października 2018 przez AmatorSiewny
Maszyna Opublikowano 29 Października 2018 Opublikowano 29 Października 2018 Ważne że jest co tam popalić ?
Recommended Posts