-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
A flush robisz na wodzie samej czy kupujesz te specyfiki do flush? -
Dobra, spędziłem za dużo czasu przy tym dziś, tak sobie siadłem i skubałem chyba 3-4 godziny 😄 Bez pośpiechu, na spokojnie badałem macałem itd 😄hahaha, poprostu mi jakoś tak czas uciekł. Efekty niżej trochę tego dużo wyciołem nie wiem czy nie aż za dużo. Na dole się już rozjaśniło nieco, ponadto je znów poukładałem na boki na środek co niższe choć na zdjęciach z lasu widać, że muszę jakoś je tam do tyłu dać ale to ciężko będzie zrobić a może nie trzeba, może z przodu sobie dają radę jak jest? Dwa takie topy dojrzałe są jak na zoom na topy, a reszta mniewiecej jak jak reszta z zoom na topy. Z lewej strony u góry wyrwałem z szczytu liście co były przy samej lampie były twarde ale o dziwo nie wysuszone jakby się zachartowały nie wiem czy to nie będzie bład i topek nie obumrze skoro go sobie tak zaadaptował.. A topki nad lampą zdaje się, że się rozwijają dobrze, jeszcze sporo do wycięcia z dołu jest a może już sobie dać spokój? I dać jej tydzień? Wyłamałem też sporo liści z prawej #1 gdzie topy już mają swoje liśćie rozwojowe a "wiatraki" rozwojowe już często na dotknięcie odpadają. A na koniec dostały oczywiście porządny obiadek. Jak myślicie ile czasu im zostało kiedy dać overide oraz zakonczyć b52? #all #zoom_na_topy #bot #mid #mid_up #top #las ❤️ #odpady #odzysk -
Przez kolober · Opublikowano
Pewnie że dobrze i jak jest jasne to znaczy że słońce to za bardzo tam nie dochodziło a i tak nic z tego by nie było -
Wyciołem tego bardzo dużo, aż mam obawy czy nie za dużo jak na jeden dzień, ale będę teraz systematycznie wycinał, niektóre łodygi były naprawdę długie a listki już przyschnięte. A te takie gówienka przy głównych łodygach gdzie jest ładny biały kwiat (z drobnymi listkami, ale czesto bez łodyg) który sie też nie zbyt rozwija to pozrywać? Ps. Sporo liści znów zgubiły. Wentylatorki mam jakieś z komputera jutro sprawdzę czy działają bo mam zasilacz do ledów to można by go wykorzystać. Tyle "towaru" zerwałem, nie wiem czy to sie nadaje do czegokolwiek czy nie ale sugerowałem się tymi brązowymi włoskami i je w pierwszej kolejnosci wyciołem. A na samym końcu jeszcze pytanko czy takie coś dobrze, że wyciołem? Było dość wyżej ale takie blade oo #odpady #wycinać? -
Przez kolober · Opublikowano
A tak ogólnie to jak byś chciał spróbować czegoś nowego i z mineralnych to polecam te co ja mam 👍 one są trzy składnikowe i nie wiem czy coś co to mówi ale to jest stare general hydroponics ogóle firma ze Stanów a teraz urzędują we Francji. Opinie mają bardzo dobre i ja też zajebałem tyle rzeczy w tej uprawie że głowa mała a jednak co tam rośnie 💪 tylko te dwie mnie wkurwiają tą AK nie trenowana i tą z jej lewej też się opierdala 😉😁
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts