Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Przekręc go trochę, żeby w tą ścianę nie walil w opór. Po za tym to urządzenie elektryczne. Będzie ciepły. Nawet lodówka wytwarza ciepło.

Opublikowano

Ale mi chodzi ten od leda już zrobiłem dałem inny wentylator muszę kupić gdzieś nowy 

Chyba już nie znajdę takie wentylatora 12V 0.25A 80mm 80mm na 25mm 

Opublikowano

No to szybko zakończył swój żywot ( wentylatorek) , nawilżacz już po za boxem ,a to nowe urządzenie w boxie to jakiś wentylator, jak tak to nie będzie potrzebny , ten czarny wystarczy , a do tego to miejsce tylko zajmuje. 

Opublikowano

No dokładnie kolega mi dał tych samych rozmiarów ale coś słabszy jest ciężko taki kupić w ogóle.To nawilżacz automatyczny co można ustawić dana wilgotność i ja utrzymuje.Dzień 14 temperatura 26 wilgotność 69 

image.jpg

image.jpg

Czyli już nie nawilżać bo nie postawie nawilżacza koło tego okienka za mało miejsca mam :( 

image.jpg

Opublikowano

Póki są małe to nie przeszkadza , ale tak za tydzień można go już wyciągnąć. Rośliny pięknie się rozwijają,na szczęście są zwarte i nie idą bardzo w góre. Tu u Ciebie nie przewiduje żadnych treningów, 2 planty na 0.16 m2 to max,ale z opisu producenta nie powinny mieć dużo bocznych odrostów na rzecz głównego,grubego  szczytu. Będzie to mimo wszystko coś w stylu SOG ;-)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+