Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No to można powiedzieć ,że pierwszy dzień życia :)

@Vito   pozwoliłem sobie na kiełkowanie według twoich wskazówek. Troszke mi się przeciągneło
i pestki poleżały w wodzie 32 H no i oczywiście musiałem dać dupy, ph wody sprawdziłem już
po wszystkim i wskaźnik dał odczyt w okolicach 8 ? Tylko jedno nasionko zatonęło. Cóż, 
siędzą w ziemi dobrze podlane, cieplutko mają, dostały po kropelce Biobizz Acti-Vera no i zobaczym :)

image.jpeg

Edytowane przez Bob
Opublikowano

Pukałem raz na jakis czas ale nie przyniosło efektów. Czy temperaura w Boxie utrzymująca sie na poziome 31-32 Stopnie to nie za ciepło?

Opublikowano
16 godzin temu, Bob napisał:

Czy temperaura w Boxie utrzymująca sie na poziome 31-32 Stopnie to nie za ciepło?

Troszkę za ciepło Popraw obieg powietrza albo pod samą lampą zainstaluj wiatraczek komputerowy będzie ją chłodził non stop

A te rury od czego centralne czy ciepła woda ?

Opublikowano

Szczerze nie mam pojecia od czego są te rury. To są zwykłe pcvki, prawdopodobnie jakieś przewody.
Nie wpływają na temperaturę, a mają idealne zastosowanie do montażu mieszającego :D 

Martwi mnie ta temperatura i wilgotność. Jak ustawiłem wiatrak bezpośrednio na lampe to skoczyło
do 34 stopni. Nie wiem czy wiatrak który wyciagą powietrze nie jest za słaby.
Wziałem wyżej lampę, niżej sadzonki. Utrzymuje sie w okolicach 30 st. Wilgotność ciągle spada do 40%

Zamawiam nawilżacz.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Opublikowano (edytowane)

A ten wyciągający wentylator to czasem nie jest odwrotnie zamontowany tzn. wdmuchuje zamiast wydmuchiwać ?

edit Też mam axial turbo 100mm i bez podłaczonego filtra one sa bardzo mocne !!!!

Edytowane przez Pasjonista
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+