Rysiu Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 No na razie bez problemów. A co do hazea, to miałeś Vito rację. Już skubany jest wyższy od innych o prawie 1/3. Kusi mnie żeby siatki spróbować w tym growie. Muszę tylko podpatrzeć jakiś sprytny patent na siatkę.
Macky Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 lepiej trenuj ją teraz puki nie kwitną, łam, gnij, siatkę wieszaj
Rysiu Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Opublikowano 15 Lipca 2018 Już mam patenta na siatkę. Rurki plastikowe od przewodów elektrycznych jako obramowanie. Połaczone kolankami pp. A siatka z castoramy ogrodnicza nylonowa o oczkach 5x5cm. Może wyjdzie ładne see of green czy jakoś tak.
Pasjonista Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 3 godziny temu, Rysiu napisał: Już mam patenta na siatkę. Rurki plastikowe od przewodów elektrycznych jako obramowanie. Połaczone kolankami pp. A siatka z castoramy ogrodnicza nylonowa o oczkach 5x5cm. Może wyjdzie ładne see of green czy jakoś tak. Screen of Green-SCROG (siatka i wiele topów z każdej rośliny, długi weg) . See of Green - SOG (wiele roślin o jednym głównym szczycie, krótki weg) Jest progres ?
Rysiu Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Opublikowano 15 Lipca 2018 Czyli screen of green. To by pasowało mawet, bo wega chciałem 28 dni robić.
Pasjonista Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Z siatka to najlepiej tak zrobić wegujesz i rozciągasz rośline po siatce , jak już masz szczyty na tej samej wysokości i na całej siatce to dajesz wtedy na flo.
Rysiu Opublikowano 20 Lipca 2018 Autor Opublikowano 20 Lipca 2018 Plan jest taki. Do 28 dnia weg, czyli do wtorku. Potem przesadzanie do 5l donic i zmiana boxa i światła na 12h. Przez ten czas zanim zakwitną będę je rozkładał pod siatką. Taki plan. Jak wyjdzie zobaczymy.
Rysiu Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 No to 28 dni wega pękło. Dzisiaj 3 dzień jak lecą 12/12. Nadal w starym boksie. Siatki jeszcze nie dostałem. Podlane tylko raz growem. Ostatnie dwa podlania sama woda.
Dobry Człowiek Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 ładnie to wygląda ale lewy górny róg na tym plancie najbardziej widać że coś jest nie tak choć nowe liście już lepsze z czy miałeś problem
Recommended Posts