Rysiu Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Pomysły ewoluują i teraz myślę co by było gdyby pójść śladami misia i zostawić 4 sztuki w tym vegowym boksie i je tam wiązać czy coś. Hmmmm. Zobaczymy.
Pasjonista Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Oj pimysły ewoują,że nie wiem o co chodzi?!?
Rysiu Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 Poprawiłem mosoa na misia nie trafiłem w odpowiednią literkę Na razie są w 4 litrowych.
Pasjonista Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Ok , kumam, jasne zostawiaj w 4 litrowych i w tym boxie vegowym do końca,a główny box podrasuj jakimiś nowymi cobami cree albo citizen. Rychu trzeba sie rozwijać, Ty fach do składania światełek masz , jednego boxa na masło drugiego z vapka i żyć nie umierać. ;-)
Rysiu Opublikowano 9 Lipca 2018 Autor Opublikowano 9 Lipca 2018 A masła nigdy jeszcze nie robiłem. Nawet nie wiem co bym miał z tym masłem zrobić. Z vapka też nie próbowałem. Na razie od kilku miesięcy zabieram się za robienie haszu i coś nie mogę zacząć. Mam torby ekstrakcyjne, wiadro, mikser, tylko lodu nigdy nie mogę kupić, zawsze zapominam
Pasjonista Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 No mowie , że trzeba sie rozwijać- masło,vapka kupić :-) hash powiadasz
Rysiu Opublikowano 10 Lipca 2018 Autor Opublikowano 10 Lipca 2018 No może jak się w końcu za to zabiorę, to wstawię jakieś fotki. Teraz nad boxem dużym pracuję. Muszę regulator obrotów jakoś sprytnie wkomponować plus filtr, wentylator i rury.
Rysiu Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 Hej. Roślinki se rosną. Problemów brak. Zdjęcie z dnia 14. Dzisiaj mają 17. King's Kush coś słabo od początku idzie. Z wychodzeniem z pestki też miał problem. Na razie dostały 3x voodoo juice, 2x micro, 1x grow. Następne podlanie z samej wody.
Pasjonista Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Cisza przed burza. Nawet pod rozowym ledem widac ze zdrowizna. Pozdro
Recommended Posts