Dobry Człowiek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Człowieku ty masz tam 50cm wys i cały trening to ręczna robota i tak brawo za to.Jeszcze będzie Pan zadowolony
Macky Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Może dużo nie będzie ale będzie Ile jeszcze zamierzasz je trzymać ?
Miś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 lavender tydzień- dwa, chyba dwa a reszta jak dojdzie, bo puki co idzie wolno, zobaczymy jak po przelaniu, może jutro zrobię Chyba już muszę powoli następne kiełkować
Miś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 No, myślę że do tygodnia i moczę , może jeszcze kupię coś nowego, bo mam 4, więc jak mi coś nie wykiełkuje to będą braki A tymczasem zrobiłem lekki flush, po litrze czystej, wyregulowanej wody + 0,5L żarcia Foty lavendera i Black dominy, lavender po lewej.
Minimaxi Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 fajnie oszronione wszystkie od jakiego breddera masz Lavendera?
Miś Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 CBD seeds, myślę, czy nie kupić teraz lavneder best od BSB
Pasjonista Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Mocne sztuki. Ludzie tak jak mistrzu robi ,brać przykład - w boxie końcówka kwitnienia , nowe ziarenka do wody, mała szafka żarówka, parapet i dwa tygodnie nowego grow do przodu. Pozdro
Miś Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2018 64 Dzień flo Lavender za kilka dni kosa
Recommended Posts