Macky Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 fajne ale jak na 50 dzień to jeszcze im brakuje, z drugiej strony w takich warunkach to rewelacja
Miś Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Opublikowano 30 Lipca 2018 Teraz przez jakiś czas kiedy lampa będzie włączona, drzwi będą uchylone i będzie na nie wiał mocniejszy wiatrak. Do tego myślę o zakupie asahi sl, na stres od tej temperatury.
Pomidorek Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Ładnie... Walczą z temperaturą, ale dają radę ? dobry opiekun to i roślinki ładne
Miś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 56 Dzień flo Wciąż mają otwartego boxa i porządniejszy nawiew w dzień Trochę mnie martwi tylko, że po dodaniu popiołu do wody, pH skacze do 10 troszku dużo
Gucio Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 faktycznie troche wysokie :o ale ogolnie wygladaja zdrowiotko :)
Dobry Człowiek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 PH 10 nieźle nie boisz się ? Ja bym za chiny tego nie zapodał Ogolnie dobrze wygladają teraz niech tylko nabierają masy
Miś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Boje Cienko coś puchną, następnym razem przeleję je czystą wodą, i dam wyregulowanego żarcia.
Dobry Człowiek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 To by bylo dobre rozwiazanie cos je lekko blokuje a ten zabieg napewno dodatnio na to wplynie
Miś Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Te topy blisko lampy wyglądają jakby miałby niedobory, ale to raczej przez światło. Reszta rośliny dalej od lampy wygląda bardzo ładnie Widać do głównie na 2 bliższych, NYCD i Kali Mist. Następnym razem przełączam po 2 tyg, nie mogą być takie wysokie, bo temp im szkodzi od lampy, do tego zabiorę indi, bo nie chce mi się już walczyć z tym wszystkim Lavender ładnie wygląda i ładnie puchnie, jest niższy od reszty i ma dalej od lampy. W przyszłym tyg zamontuje dużo mocniejszy wentyl, z dużym ciśnieniem statycznym, Ciśnienie wytwarza jak te tanie kanalaki, prawie 40 paskali Także temp na pewno spadnie I następnym razem pokaże całego lavendera btw. ten top na 3 zdjęciu to on
Recommended Posts