Pasjonista Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Odcinek Pierwszy " MISJA AYAHUASCA " Wszystko klony ukorzenione Sugar Black Rose 5 razy Delicious Seeds Somango 3 razy Soma Seeds 3 Chems 1 raz Top Dawg Seeds Wappa 1 raz Paradise Seeds Razem 10 klonow Poczatek Led ufo 90 W 3 tygodnie Pozniej Cob cree cxb 3590 60W Ziemia Gold Label Light Mix Nawoz organiczny z odchodow kurczakow z mikroorganizmami , wymieszany z gleba w stosunku 15g na litr Podlewanie reczne sama woda bezu regulacji ph jak przy bio tabsach (od poczatku do konca) Pojemnik 25 litrow Oczywiscie bez drenazu 🙂 pomyłka 13 litrów , sprawdziłem wlewając wode do pustego !!!! Swiecone 12/12 Przeznaczenie sortu na maslo , ktore z opowiesci moze miec dzialanie podobne do Ayahuasci (maslo z paru odmian na raz ) Za trzy tygodnie wjedzie nowy zestaw klonow w tych samych pojemnikach i tak co 3 tygodnie .Idea jak w moim pierwszym mini sogu z tamtego roku. Harvest co 3 tygodnie (pi razy drzwi ze tak to okresle ) 1 Dzien Uprawy 3od lewej Somango Pierwsza od prawej 3Chem Lewa Somango Srodek i prawa Suger Black Rose Wszystkie cztery Sugar Black Rose Lewa Sugar Black Rose Srodek Wappa Prawa Somango I widok z gory Razem w domku ze starszymi siostrami Dr. Who
mariola Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 chwila... To mozna miec kilka roslin w jednym pojemniku? ? Czytalam tutaj kiedys ze to absolutnie niepraktyczne i zagraza korzeniom. Co do ayahuasci to nie ma szans, thc choćby w stezeniu 100 % to nadal thc któremu do DMT daleko Poza tym oczywiscie trzymam kciuki ?
Ambasadorka Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 A kto Ci taki pomysł z Tym masełkiem dał
Ambasadorka Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 1 minutę temu, mariola napisał: Co do ayahuasci to nie ma szans, thc choćby w stezeniu 100 % to nadal thc któremu do DMT daleko nie jadłaś masła z kilkunastu odmian tylko dla poważnych graczy
Pasjonista Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 @Ambasadorka co trzy tygodnie harvest , w nastepny pojemnik postaram sie dorzucic 5 innych odmian minimum . Takze dojdziemy do tych kilkunastu odmian ;-) @Mariola nie tyle co kilka roslin , a kilka odmian w jednym pojemniku i to bez drenażu !!! Dla dobrze kombinujących nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba tylko próbować i popełniać błedy i wyciągac wnioski .... Tym razem testuje nowy dla mnie nawóz i to jak spasuje do całego zestawu ;-)
Pasjonista Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 10 minut temu, Ambasadorka napisał: A kto Ci taki pomysł z Tym masełkiem dał Ktoś kiedyś na czacie ;-p
Dzik Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 @mariola nie poleca się tak robić amatorom. Tutaj @Pasjonista dyktuje warunki i widać wie czego chce :-) @Pasjonista jak dla mnie brak drenażu minimum -5% plonu przy zbiorach. Nawet przy twoich umiejętnościach. Przyducha dla korzeni. Im głębiej tym gorzej. One lubią tlen. Dlaczego więc robisz tak a nie inaczej? Co do masła to świetna sprawa. Też muszę iść tą drogą.
Pasjonista Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 @Dzik ukorzenione klony puszczone na flo to 5- 12 gram góra. Jak bedzie mniej nic sie nie stanie , a jaka wygoda . Lejesz wode i to wszystko. Leń ze mnie i czyścioch. Jednak ziemia i nawóz stworzona do lekkiego podlewania bez drenażu. Dzieki za dobre słowo Mistrzu ?
Pasjonista Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 @Dzik jeszcze przy niskim boxie trudno o jakies zestawy easy2grow, jak mam podlewanie to robie to szybko by zapach nie przedostawał sie do pokoju , bo i żonie śmierdzi i sąsiadom pewnie też , ( szanuj bliźniego jak siebie samego ;-)
kampan Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Przy biotabsach nie reguluje sie ani EC ani Ph jak mi wiadomo. W tych moich nawozach GH musze PH regulowac.
Recommended Posts