-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Trochę schodzi na dzień a Jak nie starczy do ścinki to o suchym pysku siedzę 🤣 mam w rezerwie krople na racepte ale to w niemczech za drogi interes 😡 dziękuję za radę z podlewaniem jak nie podrosną to faktycznie duży kłopot puki nie wejdzie dobrze w ziemię.. patrzyłem na amazon ale niestety nie wyszukuje może masz na myśli konewke z sitkiem? Pan Google pokazuje coś ala karczery -
Przez Rysiu · Opublikowano
Oooo. Szbki z nową relacją wskakujesz 🙂 Ciekawy mix nasion. Pierwsze 10 dni, dwa tygodnie odpuściłbym nawozy na grow. Ziemia ma w sobie wystarczająco dużo nawozów. Dawaj rootjuice na rozwój korzeni. Jak masz możliwość to zakup hydronetkę. Taką 2 litry. Długo się tym podlewa, ale nie ubija tak ziemii jak podlewanie z butelki. Podlewasz takim delikatnym deszczykiem. Stosuję to od ostatniego grow gdy nasiono kiełkuje i roślina się rozwija i jestem zadowolony. Albo po prostu delikatnie podlewaj na początku. Potem już przechodzę na normalne podlewanie z butelki -
Przez KushSensei · Opublikowano
A może poprostu zmieniłeś dziewczyne na atrakcyjniejsza 😄 -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
26 lipiec lecimy dalej aby było od ścinki do ścinki 🤪🤣 Jestem zadowolony z ostatnich plonów więc nic nie zmieniam poza nasionami 🤣 test nowych i ponownie jedno 🙂 Namiot 80x80x160 Lampa typowo do konopii: MIGRO ARAY 3 250w Ziemia oczywiście: biobizz light mix Nawozy biobizz starter pack Dziewczynki automaty: RQS: Green Gelato * ponownie ponieważ od dawna nic tak dobrze na mnie zadziałało a choruje na epilepsje i z czym wiąże się głęboka deprecha i ciężko o uśmiech.. Narcos Seeds: la mandarina feliz I coś co wybrał dla mnie @Macky od @THC-THC za poprzednia fotorelacje dziękuję jeszcze raz! Ciekawe jak zadziała 🤪 AKSEEDS: Bruce banner AK Seedbay: auto power LSD * widziałem często zachwalane LSD 🙂 Zawsze sądzę różne bo lubię różnorodność i poszukuje idealnej dziewczynki 🥰 Nasionka właśnie wylądowały w wodzie.. Mile widziane rady hejty i takie tam A no i donice w sklepie 7 litrowe pisało takie minimum aby się pomieścić a wchodzi do nich worek 50l 🤣 Nie umiem fajnie pisać ale też wielkie podziękowania dla @Rysiu porady a co najważniejsze zainteresowanie a nie topic 8k wyświetleń I bez odzewu.. Tym bardziej nie wiadomo co pisać 😡🤣 -
Przez kolober · Opublikowano
I mam możliwość przyciąć ją tak że wyrówna się z resztą bo przewidziałem że może tak z nią być i się zabezpieczyłem bo od początku ona tak zapindala
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts