Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

@joka.menas

No jak tak sprawdzam przy doglądaniu to jest zazwyczaj 35-45%

nie wiem jak wygląda w nocy, ale mysle ze tez około 50-55max. wkrotce zrobie profilaktycznie oprysk na pleśń, w razie W.

Jedynie jaki ja popełniam błąd podczas uprawy to to, że podczas nocy kiedy zaglądam, nie mam swiatła i chce podlac czy cos, to włączam swiatło na programatorze i zapominam ku**a to wyłączyć.. podczas tej uprawy mialem tak juz 2x :laugh:Ale tyle, teraz się przed tym przestrzegam :P

Dziś podwiesiłem wiatrak , bo zajmowal troche miejsca i rozłożyłem szczyty po siatce.

• Replies 99
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

To masz spoczko wilgoc, ja mam 55 w dzien :/. No z tym wlaczaniem swiatla to faktycznie roslinki maja przygody. To co nie da sie tak ustawic zeby sie swiatlo wlaczalo w tedy kiedy ty mozesz i masz czas podlac? Cho pewnie jak bys mogl to bys tak zrobil. Mozesz sprobowac zrobic pol mrok w pomieszcezniu gdzie jest box, badz jakac latarka na czole... swieczka w zebach? Jakos szukam rozwiazania :)

Opublikowano

mam drugi box, w ktrorym bede mogl prowadzić pierwszą fazę u roślin a na flo przenosił będę do boxa docelowego, tego w ktorym teraz jestem.

Następny grow będą najprawdopodobniej pelnosezonowki. 2 czy 3? jak mi radzicie? Możliwe, że już dziś wrzucę jedną pestkę  Critical + do wody  i będę robił z niej kony pod zwykłymi 3 zarowkami, zeby tylko przeklonowac

Jak to widzicie?

Ps. zdjęcia wrzucę koło czwartku/piątku

Opublikowano
20 godzin temu, Drugi Plan napisał:

2 czy 3? jak mi radzicie? Możliwe, że już dziś wrzucę jedną pestkę  Critical + do wody  i będę robił z niej kony pod zwykłymi 3 zarowkami, zeby tylko przeklonowac

3, aby robić klony musisz mieć matkę odpowiednio dużą, z małej rośliny bardzo długo ukorzenia się klon. Także zabawa z klonami to minimum parę miesięcy na pierwsze klony, masz miejsce i czas ? To jak najbardziej warto :) Później już będziesz leciał jak fabryka :D 

Opublikowano

Hmm, dwa dni temu wrzuciłem jedno sionko cr od RQS dzis kolejne 2 od dinafem

Zrobię tak, że po prostu będę czekał na te 3, za jakiś miesiąc przeniosę je do docelowego boxa, po czym z nich zrobię klony na kolejny grow, żeby nie robic przestojów jakichs wielkich, tylko teraz nie wiem czy nie za wczesnie znowu wrzuciłem do wody :D

miejsce jako takie mam, 2 boxy, tylko w tym drugim swietlówki, ale może na następny ogarnę normalną 125W. W sumie to będzie bardziej nauka klonowania, bo to pierwszy raz będzie.

Opublikowano

NIEDOBORY!!

NIEDOBORY??

large.20171203_113944.jpg.273ee6c0116df1large.20171203_113936.jpg.159e457475b09elarge.20171203_114007.jpg.bb18c71884c456

Co jej podać?? To będzie niedobór azotu? Powoli coś zaczynają żółknąć.

ostatnio zrobiłem oprysk na pleśń, stąd te białe plamy na lisciach, po wodzie zostało.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+