Drugi Plan Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 @Rysiu @SmakMaroca999 @Chory Królik Doobra, to zrobię jak mówicie. Postaram się do tych dwóch tygodni je podtrzymać. Żeby mi tylko ich następczynie drugiego boxa nie rozsadziły ? To za jakieś 2dni znów poleje jakimś nawozikiem.
Drugi Plan Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Dzień 99' Dzisiaj podlane samą wodą, postoją do konca tego tygodnia, czyli jeszcze 5dni i tnę. z 60-65%włochów jest brązowa. Przed ścinką chyba nie będę wrzucał zdjęć, bo niewiele się zmieni, napiszę tylko na mokro jaki wynik jest. A i pytanie co do suszenia.. Bo amba coś kiedyś mówiła, że nie powinno się suszyć przy włączonym cały czas wyciągającym i mieszającym? Jak to jest z wentylacją kiedy suszę w boxie? Może ktoś po krótce napisac?
Drugi Plan Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dziabnąłem jedną gałązkę. A i szklarnię zrobiłem na klony Powinna zdać egzamin
Pasjonista Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Siema jak tam wagowo Ci wyszlo Pozdro
Rozowy Slon Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 WoW, zawsze chcialem takiego boxa. I jak ten filtr, zadzialal,? Sorki ale nie czytalem !
Drugi Plan Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 Wyszło jakies 55-60, buszek do dzis jak wyciagne ze sloika to wrażenie jakby był nie wysuszony do konca, tylko w metalowym dobrze sie mieli. Teraz robi naprawdę dobrze po boniaczu. jak na powierzchnie 50x50 pod tym ledem jestem nawet zadowolony. Mogło być lepiej no ale cóż. Do zoba i z fartem!
Pasjonista Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 No to Gratki. Jak tam działasz coś dalej. Pozdro
Drugi Plan Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor Opublikowano 14 Lutego 2018 @Pasjonista Nooo właśnie, bardzo bym chciał, ale niestety niektóre sprawy potoczyły się nie do końca po mojej myśli, oczywiscie bez przypału. Także dopiero pewnie spotkamy się w maju.
Pasjonista Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Ok to trzymaj się z Fartem . Out będzie w maju???
Recommended Posts