Pasjonista Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Te dwa co masz to stymulatory potrzebujesz jakas podstawe na bloom cos jak Iguana Juice Bloom (organica )od Advanced Nutrients. Cos poszukaj od Atami albo Hesi by nie mieszac za bardzo Cytuj
Wake Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 A jak by miało się obyć bez tego? Cytuj
Pasjonista Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 zolte liscie spowolniony wzrost i kwitnienie stres dla niej i dla Ciebie dla Nas. To cos jakbys pil sok pomarańczowy i tylko to i nic nie jadl i pracowal w kopalni. Zakup cos jedna buteleczka starczy Ci na rok Pozdro ps lada dzien bedziesz po lisciach widzial jak żółkna pierw te starsze nizsze i pozniej jak leci nowe srodkowe wszystkie Cytuj
Wake Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Opublikowano 4 Listopada 2017 Cześć i czołem bracia i siostry dużo się dzieje ostatnimi czasy i nie miałem zbytnio chwili żeby zrobić mały update, z góry proszę o wybaczenie Dzień 33 Podlewane raz dziennie po 150 ml z roztworem 1ml / litr Bloom i Top Max od Biobizz Temp: 26 Dzień - 18-20 Noc Również podjąłem decyzję i zamontowałem wentylator mieszający Sytuacja wygląda tak dziewczyny przeszły toping i malutkie LST, po pewnym czasie usunąłem podwiązanie gdyż łodyżki ślicznie nabrały masy i trzymają swój ówczesny kształt Po za tym nie długo utworzę nowy temat Cytuj
Macky Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Dobrze to wygląda a z zapowiedzi jeszcze lepiej Cytuj
Wake Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Opublikowano 12 Listopada 2017 Witojcie Trawkowicze potrzeba mi dobrych rad! Heeelp! Cytuj
Macky Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Wygląda że usychają, podlewasz je ? Cytuj
Macky Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Podlewaj raz a porządnie, aż zacznie wyciekać dołem, teraz daj im parę dni bez podlewania aż osuszą doniczkę... Nawozy podawałeś czy sama woda ? Cytuj
Recommended Posts