Macky Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Miejsce spoko, a auto się popalił, raczej sama woda dla niego, i lepiej przesadzaj z tych małych doniczek już, tylko użyj dobrej gleby bez kompostu Jedynie klona zostaw w spokoju.
Nosek Opublikowano 30 Września 2017 Autor Opublikowano 30 Września 2017 Automaty przesadzone, będzie coś z nich? Większą nagiąć przy pierwszym odroście czy może przy drogim ?
Benek37 Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Nie podlewasz czasem zbyt często?
Pasjonista Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Przesusz troche cos jakby korzenie przyduszone ? Ja te male podlewalbym gora po pol litra jak nie szklanke co dwa trzy dni Jak to ogarniesz to powinno byc lepiej.Pozdro
Macky Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 to raczej wina kompostu, za mocny dla sadzonek...
Nosek Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Troszkę przy naginaniu się naderwały dwa ramiona ale myślę że się ładnie zagoi jak poprzednie. Jeszcze raz usunę boczne odgałęzienia z liśćmi jak podrośnie i zostawiam ją w spokoju ? i jeszcze jedna sprawa, MJ jest ciągle na 18/6 i pokazały się takie dwie kuleczki widoczne na zdjęciach czy mam się martwić ? Edytowane 1 Października 2017 przez Nosek
Pasjonista Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Elegancko powinno sie zrosnac .Te kulki to preflowery . Z fartem do mety
Nosek Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 10 minut temu, Pasjonista napisał: Elegancko powinno sie zrosnac .Te kulki to preflowery . Z fartem do mety Przy pierwszym gięciu też mi się tak zrobiło ale ładnie zarosło, bardziej mnie martwiły te kulki ?
Macky Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 za to wszystko co jej teraz robisz na koniec ona będzie Tobą tak wyginać bo blancie
Recommended Posts