Nosek Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witaj znalazłem trochę czasu żeby zrobić up po dłuższym okresie, sprawa wygląda tak że najpóźniej piętnastego muszę ściąć roślinki na moje oko automaty będą ok ale pelnosezonowa tak jakby dopiero się rozpędza(puchnie). Ostatni raz nawozy dałem cztery dni temu i teraz leje samą wodę, oceńcie jak to wygląda i czy do piętnastego jeszcze dojdzie ? Za kilka dni będę zamawiał cztery pestki i chyba zdecyduje się na LSD Barney's Farm
Hektor Opublikowano 13 Grudnia 2017 Opublikowano 13 Grudnia 2017 no czekamy z niecierpliwoscia na upi,ka dawaj pan podsumowanie
Nosek Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) @Vito @Hektor byłem w trakcie żniw ? zajęły mi około 7h. normalna prezentuje się dosyć ładnie tylko szkoda że czas mnie goni bo przydało by się jej jeszcze z dwa tygodnie Blue Mamoth auto podobnie jak wyżej ale trichomy bardziej mleczne Big bang auto X2 brązowych trichomow nie zauważyłem ale wszystkie mleczne i mętne Myślę że pomimo błędów swieżaka i automatów z foto 12/12 wygląda to nie najgorzej. Tutaj mam listki i odpadki z topów około litrowego słoika, w sobotę chciałem zrobić masełko i jak myślicie 250g (kostka) masła wystarczy? Za około dwa tygodnie podam wagę i w słoiki ? Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Nosek
Macky Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 13 godzin temu, Nosek napisał: Tutaj mam listki i odpadki z topów około litrowego słoika, w sobotę chciałem zrobić masełko i jak myślicie 250g (kostka) masła wystarczy? starczy Gratuluję ścinki, czekamy na podsumowanie
Nosek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2017 Witam czas na zakończenie tematu ? Suszyłem przez 7 dni przy wilgotności około 45 i temperaturze 15-22 stopni, codziennie włączałem wyciąg na kilka godzin ale to był chyba błąd bo mam wrażenie że przesuszyłem. Z czterech łącznie wyszło 140g czyli 35g na roślinkę, 0,43g na W, jestem mega zadowolony z wyniku przy tylu błędach... Później przełoże z pojemnika do słoika bo mi brakło, będę je trzymał w temperaturze około 5 stopni. Na temat jakości nic nie mogę powiedzieć bo ruszę dopiero za około miesiąc ? Dzięki za rady i poświęcony czas
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie pozostaje nic innego jak pogratulować
Recommended Posts