Miś Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2017 3 poszły, teraz wygląda to tak, reszta jeszcze parę dni, akurat te, które były daleko, załapią trochę słońca Poszedł Chem, akacz, i KK, zostało RH, 2xAK, 2xKK
joka.menas Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Wygladaja dosyc grubo Tesknie juz za tym swierzym zapachem
Dzik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Szafa gra a Mis nie śpi :-) Cicha woda brzegi rwie... Hehe Pozdro
zasobnik Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Misiu już niebawem będzie cieszył się smaczkiem wydaje mi sie ze te po prawej, za duzo azotu mają i przez to też nie chcą puchnąć jak powinny
Miś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Na takie wyglądają te mniejsze, ale prawie go nie dostały, praktycznie cały czas na wodzie, a później nawozy na flo, może nie przeżarły nawet tego co było w ziemi, trzeba było brać light mix'a to nie byłoby problemów
zasobnik Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 popalisz i tak już nie długo Ja jak cos wyrośnie z tego pechowego power planta to vapka kupuje
Macky Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Bravo bravo Zmienił bym tylko ułożenie winga, teraz jest powiedzmy "przodem" a powinien być "bokiem" edit: teraz zobaczyłem że masz niestandardowy wymiarami box więc wing pewnie musi tak być
Recommended Posts