Pandafriend Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) 6 godzin temu, Drwal napisał: Trochę badyl się zrobił. Musisz uważać, bo te bestie bardzo szybko rosną Wiem, za mało światła, a już świece wszystkim czym się da... Muszę zamówić drugiego leda, bo to światło nadzwyczajniej nie daje rady na tej powierzchni. A roślina wygląda jakby rosła na oucie. Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Pandafriend
Pandafriend Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dzisiaj dojechało do mnie 2 UFO. zamieścić drugi panel też na samej gorze czy zawiesić niżej żeby doświetlało dół ? W nocy wstawię zdjecia jak to wyglada
Pasjonista Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Ja bym nizej jakos z boku sprobowal ,jak cos mozesz pozniej na gore dac i obserwowac jak jest lepiej.Pozdro
Pandafriend Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Dzień 47 / 25 flo Panele zamontowałem na tej samej wysokości w dwóch rogach jak na zdj. Wczoraj panna dostała 2ml+1ml+1ml (bloom/nirvana/bigbud). Jeśli chodzi o tą ciemną zieleń to nie wiem co robić. Wątpię, żeby był to azot czy ec, bo nawozami była podlana trzykrotnie, raz w tygodniu. I mam pytanie czy podlanie np flawlessem moze pomóc w rozjaśnieniu rośliny?
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jak dla mnie to roslina wczesniej miala za malo swiatla i sie straszny patyk zrobil. Co do koloru to nie zawsze ciemny kolor oznacza jakis problem. Byc moze to genetyka i taka juz jest, zwlaszcza ze wyglada ok.
Pandafriend Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 15 minut temu, Chory Królik napisał: Jak dla mnie to roslina wczesniej miala za malo swiatla i sie straszny patyk zrobil. Co do koloru to nie zawsze ciemny kolor oznacza jakis problem. Byc moze to genetyka i taka juz jest, zwlaszcza ze wyglada ok. Dlaczego sie wyciągnęła to wiem dlatego zamówiłem lampę, ale jesli chodzi o kolor to dziwne, ze 2 uprawe z rzędu mam taki kolor.
Dzielnicowy Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Trochę badyl, ale okazały. Kwiatów na niej jest trochę. Będzie dobrze z drugą lampą. A że ciemna zieleń. Azot łatwo przedawkować. Będzie OK.
Pandafriend Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Dzień 51 / 29 flo Panna w czwartek została podlana litrem wody pH 5,8 + flawless 2ml. Dzisiaj litr samej wody p,h 5,7. a tu wszystkie 3 kwiatki (AK, critical jack af 2 dzień, big princess 6 dzień)
joka.menas Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To cos bym prosil jeszcze do porownania wielkosci!!
Pandafriend Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2017 @joka.menas to następnym razem coś dam do porównania, a roślina ma 103cm.
Recommended Posts