SmakMaroca999 Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Braki siarki,wapnia,magnezu i PK zobacz jakie masz ph wody widać ze głodne więc albo niedobór albo blok.
Drugi Plan Opublikowano 5 Maja 2017 Autor Opublikowano 5 Maja 2017 Somango i russian co podlanie dostaja dawke bloom bastica na flo. Na etykiecie pisze ze bloom ma P-K 20-21 Jack dostaje tylko soil boostera poki co. Czym im podlac zeby wspomoc Smaku? Innych nawozow nie mam procz te wyzejwymiwnione.jedynie coo to rootfasta i guanokalog ale to na wega bardziej
Pandafriend Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 To blok poszedł prawdopodobnie jak dostają nawozy co podlanie.
Drugi Plan Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 Up. Dzień 76 @SmakMaroca999 Ph wody jest cały czas zbijane kwaskiem cytrynowym tym do herbatki i jest w okolicach 5--6,5 tak mi kropelkowym wychodzi. Brak siarki to lekko żółknące szczyty? W jacku nie ma żółtych szczytów słąbo te zdjęcia oddają realny stan. Russian jedynie taki przysuszone te liście nie wiem czy z powodu zbliżającej się scinki czy jakies przenawozenie. Somango oberwałem z większych lisci, niech wyciagną topki max zywicy, potrzymam go jeszcze jakies 5-7dni. leję tylko wodę. do ruska tak samo. Somango topki twarde,zbite. rusek też twardnieje z dnia na dzien. Russian Sorry za słabą jakość, zdj z telefonu Somango Zdjęcia nie pierwszej klasy ale będą. 1
Miś Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 WR wygląda na spalonego, ale już i tak jest do ścięcia praktycznie
Drugi Plan Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 @Miś tez mysle ze to przenawprzenawozenie, troszke w tym grow przesadzilem z nawozem,tym bardziej ze tu mala doniczka, maly plancik. Ale jest dobrze, kazdy grow robi sie troszke lepszy. Czekam jeszcze chwilke niech sie bobki twarde poro ia i tnę. Pierwszy bedzie somango. W przeciagu tygodnia
Drugi Plan Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 Up. Dzien 82 O godz 14 przestawilem Somango do ciemnicy. Wieczorem ścinam Somango White Russian Jacka potrzymam chyba jeszcze jedno podlanie 2
Drugi Plan Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 @ZOSTAWMiejmy nadzieję, że tak samo będzie smakować
Recommended Posts