Drugi Plan Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2017 @zasobnik na pewno od następnego bede chcial jak najbardnajbardziej zrównać ph do odpowiedniego poziomu. Dzięki. Za rradę
Drugi Plan Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzień 52 Jack Herrer, pokazuje jakieś preflowery i dalej rośnie White Russian Somango Cały czas kalibruję PH wody i zanizam cytrynką do poziomu około 6,-6,5. Somango i White russian dostają już nawozy na flo. Herrer dostaje jeszcze Soil Boostera na weg. Ps. Sorry za słabą jakość zdjęć.
joka.menas Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zdj so dobrej jakosci :). A rosliny wygladaja jeszcze lepiej. 1
Drugi Plan Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 Dzień 66 Ostatnimi dniami zauwazyłem lekki nalot plechy na ziemi. zazwyczaj brała listki ktore opadly juz na ziemie. Nie zdązyło się jakoś niesamowicie rozwinąć, topy czyste. Zaraz zacząłem działać. Wyrzuciłem jakiś 1cm ziemi , narzuciłem 2cm nowej, zrobiłem flush. Następnego dnia kupiłem Miedzian 50WP. Zastosowałem w dawce 3g/litr i z tego zuzyłem jakieś 400ml zraszając glebę. Do środka włożyłem pochłaniacz wilgoci(pewnie wszystkim znany z kuleczkami w srodku- da radę? Dzis chyba dołożę drugi) Co do plantów. Rozkneblowałem je i podwiązałem ponownie nieco luźniej. Jak Herrer dalej rośnie, ale już ma tam jakieś byle jakieś preflowery. Ciekawe ile mu zejdzie do końca.. Ile im jeszcze dajecie dni do kosy? Peaceee
Toksyna Opublikowano 3 Maja 2017 Opublikowano 3 Maja 2017 Zrób jakies foty z bliska to okreslimy ile zostało. I dbaj o czystość bo w tym stadium to z plecha trzeba bardzo uważać. Roslinki ładnie rosną i juz niedługo kosa gratuluję ? 1
Drugi Plan Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Opublikowano 3 Maja 2017 @Toksyna Co do czystości, to w boxie myślę, że w miarę czysto, nie leje sie woda na ziemie, wszystko podlewam poza boxem i czekam az wsiaknie całość, wtedy wnoszę, zeby nic się nie pozalewało. Co do zdjęć. Wrzucę w najbliższych dniach.
writer Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Siemano Drugi Plan, śliczne dziewczęta. Z jakiego seed banku masz nasiona? Edytowane 4 Maja 2017 przez writer
Pandafriend Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) bardzo ładnie ci napuchly przez 2 tyg somango i rusek. Co do ścinki lepiej jakbyś dodał zdj z bliska, a jak macro to w ogólnie by było fajnie. white Russian jak dla mnie najbliżej ścinki. Edytowane 4 Maja 2017 przez Pandafriend
joka.menas Opublikowano 4 Maja 2017 Opublikowano 4 Maja 2017 Wyszlo Ci cos pieknego. Poprzednio w kompie nie poszlo ale teraz... wynagradza Ci wszystko.
Drugi Plan Opublikowano 4 Maja 2017 Autor Opublikowano 4 Maja 2017 @writer somango jest kupowane w sklepie stacjonarnym i jest jakiegoś hiszpańskiego producenta(gratis). Jack i rusek to Pl producent bodajze, trawkaseeds. Nasiona tanie myślę ze dosc dobre. @Pandafriend dzis zamawiam mikroskop to obczaje to z bliska. @joka.menas warunki stabilne to jest to. Wcześniej był pc na strychu skoki temp jak cholera.. Teraz box stoi w pomieszczeniu i zawsze jest 20-30st. Bomba
Recommended Posts