Stonesour840 Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) Pomocy !!!!! Pilne nie wiem co to jest mam w wodzie jakies małe robactwo owalne białe z dwoma czujkami w wielkości 2-3mm co to jest ktos sie z tym spotkał czy da sie to jakos zwalczyć czy juz moge pożegnać sie z moja uprawa ??? Masakra proszę o pomoc ps na roślinach nic nie widze tylko w wodzie jakis pasożyty . Nie wiem jak to możliwe wszytko jest zamkniete zbiornik z woda jest czysty sprawdziłem jeste zamknięty 24/h szukam w necie zdjec i nic nie odpowiada temu co ja mam. Domyślam sie ze to sa młode i pewnie cos z tego wyrośnie Jak sie tym nie zajmę ale nie znam przeciwnika ? Edytowane 28 Marca 2017 przez Stonesour840
Stonesour840 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Znacie jakas chemię na to draństwo ?? Szukając w internecie najbardziej przypomina to skoczogonka ale nie chce Was sugerować . Robaczki sa malutkie unoszą sie na powierzchni wody sklejają sie w gromady i po chwili odbijają sie od siebie
Stonesour840 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Jak z nimi walczyc czy mam przechlapane ??
SmakMaroca999 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 Czegoś nie wiesz zapytaj wujka Google 😉 Chemia Basudin 600EW i Talstar100 EC
Stonesour840 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Opublikowano 28 Marca 2017 Witam mam pytanie czy ktos z Was używa ledow jednocześnie włączone Grow i bloom??? (W fazie kwitnienia)Zastanawiam sie czy włączyć jednocześnie da mi to o wiele wiecej światła dla wszytkich plantów . I miało by to ręce i nogi teraz to nie wyglada zbyt optymistycznie . Mam zamiar zakupić wiecej ale na chwile obecna brak funduszy
Miś Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 Tego się chyba używa razem na flo Wcześniej planty nie potrzebują tyle światła.
Recommended Posts