Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Minął pierwszy tydzień flo.. Czas na oberwanie liści i trening na siatce..  

Przed.. 

large.DSC_0307.JPG

I po..

large.DSC_0308.JPG

Myślę że już za bardzo nie będę ich trenował bo już za bardzo nie ma miejsca, więc będę tylko obrywal liście do 5 tyg, a potem założę drugą siatkę, by to przytrzymać.. 

Pozdro 

Opublikowano (edytowane)

Pewnie tez duzo roslin przerobiles zanim znalazles taka, ktora wytrzyma taki stres.

Chcialbym przeprowadzic kiedys taka uprawe, by sprawdzic samego siebie.

Props za wytrwalosc i wielka pracowitosc przy takich treningach! Powodzewnia Zycze Chopie!!

Edytowane przez joka.menas
Opublikowano
8 godzin temu, joka.menas napisał:

Pewnie tez duzo roslin przerobiles zanim znalazles taka, ktora wytrzyma taki stres.

Chcialbym przeprowadzic kiedys taka uprawe, by sprawdzic samego siebie.

Props za wytrwalosc i wielka pracowitosc przy takich treningach! Powodzewnia Zycze Chopie!!

Powiem Ci tak, przerobiłem dość sporo odmian i zawsze wszystkie trenowalem na max i zawsze im coś było, ale wtedy też robiłem w ziemi i podlewalem raz na jakiś czas. Później przerzucilem się na Coco, podlewalem jak w ziemi kiedy wysychalo, rośliny trenowalem na max i też były problemy. Se myślę gdzie te zajebiste rezultaty w Coco o których wszyscy w sklepie mówią, ale nikt nie mówił o tym jak to cholerstwo powinno się podlewać, jak to odkryłem to wszystko się zmieniło. Nie wiem czy to też zaleta odżywek ale podlewanie zalatwilo sprawę. To już 3 odmiana w tym systemie każdy daje rade. Jak się uczyłem tego systemu miałem Big Buddha Cheese, robiłem średnio po 650g z 6 roślin pod 600w na 1,2m2, potem była Amnesia tu było średnio z 6 roślin było 750g, teraz chemdwag ale tylko 4 rośliny dał 979g. Więc polecam Chemdwag z Humboldt Seed Organisation naprawdę Mega roślina z dużym potencjałem, a jak pięknie pachnie..  Hmmm...  :trawka:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+