Ralphy81 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam ponownie.. Miałem już w piątek ogarniać namiocik, ale nagły nalot znajomych z grubym arsenalem pomieszal plany.. Dziś już na spokojnie, ale niestety do późna. W sumie to i nawet dobrze wyszło, bo panienki podrosly trochę więcej. Teraz to widać różnice dzień po dniu. Tak więc zaplote siatkę do końca, oberwe liście, powyginam krzaczki i założę siatkę. Pewnie trochę czasu zejdzie ale powinno być miło.. Jak ogarnę wszystko strzele następne fotki. I chyba po tych dwóch tygodniach powinny być już gotowe na 12/12.. Pozdro
Ralphy81 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 Siatka zrobiona, teraz czas na panny.. Przed.. Po.. Po założeniu siatki.. I podlewanie.. To wszystko na dziś.. Idę spać.. Pozdro..
Pandafriend Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Powiem, że zazdroszczę twojemu kuzynowi nauczyciela z takim instruktażem na pewno szybko wszystko pojmie...
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 No to czekamy az siatka zacznie się wypełniać zielenią.Farta!
Toksyna Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Pożadna robota rośliny trochę wymeczone ale się ogarną i bedziesz miał piękna siatkę pełna topów. Będę zaglądał pozdro.
Ralphy81 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 One uwielbiają takie traktowanie.. Po niecałych 24h już się podniosły i pną się w górę  rozpoczynamy kwitnienie..
Plantator Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Pięknie zglebowane panny no i to wypełnienie ?. Pozdro?
Ralphy81 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam Zaczynam też już nowy projekt, klony poszły w doniczki wczoraj. Będę robił mainlining z 4, planowo każda ma mieć po 32 'główne' odnalezienia.
SmakMaroca999 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 te dwie najwieksze to co to?Bo klony to nie są.
Ralphy81 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Godzinę temu, SmakMaroca999 napisał: te dwie najwieksze to co to?Bo klony to nie są. Te dwa największe to Trainwrec z Humboldt Seed Organisation I Big Bud XXL z Ministry of Cannabis. Miałem ziarenka w lodówce od ponad 2 lat i dla próby czy się jeszcze żyją wsadzilem je do wody i jak widać miały się dobrze. Dodatkowo jeden z tych klonów w małej doniczce to Girl Scout Cookie, ale nie wiem z jakiej firmy, bo dostałem tylko gałązkę na klon od ziomka który też dostał klona od kogoś. Więc może na następny - następny projekt wybiorę coś z pomiędzy nich.
Recommended Posts