THC-THC Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam Na czym polega konkurs? nagrody można zdobyć robiąc coś z poniższych rzeczy, wszystkie związane z paleniem lub fajką wodną. 1. Możesz zbudować fajną fajkę wodną i ją pokazać. 2 Możesz zapalić z czegoś nietypowego i to pokazać. Pod uwagę będzie brany nie tylko pomysł ale również jakość zdjęć, filmiku. Na zdjęciach musi być również umieszczony gdzieś czy to na kartce lub w inny sposób napis THC-THC.COM oraz nick z forum. A teraz nagrody: Zostaną wylosowane trzy osoby i te trzy osoby dostaną, każda po zestawie fajowym w którego skład wchodzą: - Fajkę Wodną Shishe (różne kolory) - Węgielki - Krążki Aluminiowe 10szt - Zestaw Różnych Melas Smakowych plus do tego standardowe gadżety firmowe młynki, zapalniczki, bibułki. Zapraszamy do zabawy! Nasiona marihuany THC-THC.COM
THC-THC Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 Faktycznie nie podałem daty końca konkursu. Konkurs będzie trwał do końca stycznia 2017r. pozdrawiam Nasiona marihuany THC-THC
Jim Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Spóźnione 2 i pół h ale to chyba się raczej nic nie dzieje, poniosła mnie moc sylwestrowej nocy Jamajska Chelice pipe, tania, konkretna i taka wkręcjająca klimat. Coconaut, i tyczka bambusowa, polecam każdemu
Drugi Plan Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zdjęcie miałem już dodać wczoraj a zakręciłem sie i wracając od kumpla mi do głowy wpadło. Pozdrawiam Tutaj poleciało się w owoce miękkie Niestety taki bongus 2dni max, ale za to dość smacznie pachnie Chcąc mieć dodatkową filtrację miałem możliwość założenia nakładki na cybuch nawet Tylko nie napisałem na kartce thcthc.com, ale to chyba jest szczegół pomijalny, tym bardziej, że bongos już na kompoście
THC-THC Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wyniki na koniec stycznia. Ale przy tej frekwencji (2x zgłoszenia) wszyscy dostaną nagrody. Drugi Plan brakuje Ci napisu THC-THC.COM jest on po to żeby nie było sytuacji że ktoś sobie fotki ściągnie z sieci i wstawi, takie dwa zabezpieczenia nick i napis. pozdrawiam Nasiona marihuany THC-THC
Drugi Plan Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 @thc-thc tzn że nie będę brany pod uwagę, czy jednak przejdzie? Bo drugi raz z tym zestawem już zdjęcia nie zrobię, bo to bongo jest max 2 dniowe Chyba że zrobię zdjęcie zgnitego arbuza na kompoście z kartęczką
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Opublikowano 9 Stycznia 2017 @ Drugi Plan warto by było w pw zapytać sponsora konkursu czy będzie się liczyć jak przerobisz w foroshopie i np.w rogu będziesz miał napis THC-THC i swój nik.THC-THC.com to solidny sponsor wiem bo kilka lat temu brałem też udział w konkursach tego sklepu.Pozdrawiam Ciebie i THC-THC.com!
THC-THC Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2017 W dniu 9.01.2017 o 17:24, Drugi Plan napisał(a): @thc-thc tzn że nie będę brany pod uwagę, czy jednak przejdzie? Bo drugi raz z tym zestawem już zdjęcia nie zrobię, bo to bongo jest max 2 dniowe Chyba że zrobię zdjęcie zgnitego arbuza na kompoście z kartęczką Jeśli nie będzie innych zgłoszeń fajek do konkursu to dostaniesz nagrodę. pozdrawiam Nasiona marihuany THC-THC
Recommended Posts