Plantator Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Dzisiaj były scięte stożki wzrostu wszystkich panienek co jak mniemam na flow oznacza jazde?? ale się dopiero obaczy. Kilka fociszy z tej operacji. Tymczasem
Drwal Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Dobry fim nie jest zły Oj będzie gęsto
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Dokładnie będzie gesto i grubo od dużych szyszek Pzdr
Plantator Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 Drwal starałem się ucinać całe stożki wzrostu więc jak będzie więcej niż 2 topy główne to będzie prawdziwy fuck i miss ? . Scooby tak mniemam ale zobaczymy na końcu flow . Pozdro?
Dzielnicowy Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Solidny secik. Wielki namiot, miejsca w pip, porządne żarówy, wentaylatory w środku duże, jakby miały to wszystko zdmuchnąć i jeszcze samo się podlewa Oj chciałbym tak móc. Już se wyobrażam jak tam gęsto będzie za 2 miesiące.
Łowca Kurdli Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Bo w autopot'ach moc wielka jest Pięknie to wygląda Z fartem.
mrinferos Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 To moje szybkie pytanie jak to jest z autopotami a właściwie nawozem płynnym i nimi, czy nie ma żadnych problemów jak wlewasz do zbiornika głównego? typu zatykania się z czasem itp, w ogóle jak byś mógł opisać jak Ci się współprace z nimi
Łowca Kurdli Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 6 godzin temu, mrinferos napisał: To moje szybkie pytanie jak to jest z autopotami a właściwie nawozem płynnym i nimi, czy nie ma żadnych problemów jak wlewasz do zbiornika głównego? typu zatykania się z czasem itp, w ogóle jak byś mógł opisać jak Ci się współprace z nimi musisz wlewać bezposrednio do doniczki lub stosować bitabs'y
Plantator Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Siemka. O 27.11.2016 o 16:05, mrinferos napisał: To moje szybkie pytanie jak to jest z autopotami a właściwie nawozem płynnym i nimi, czy nie ma żadnych problemów jak wlewasz do zbiornika głównego? typu zatykania się z czasem itp, w ogóle jak byś mógł opisać jak Ci się współprace z nimi Proste jak pier..... że tak powiem. Wlewam dajmy na to 100l wody dodaje w kolejności składnik i w rządanym litrażu(każda firma ma swoje zasady odnośnie kolejności i ilości) i mieszam i odkręcam zawór i tyle profilaktycznie używam systemclean aptus do systemów nawadniających przeciw blokowaniu kanalików. Ale wega zawsze steruje ręcznie znaczy podlewam bez systemu bo ekonomia i ergonomia pracy jak i przyjemność podlewania ręcznego i chęć czasami pogrzebania w ogrodzie.Współpraca zajebisty system tyle o Autopotach polecam każdemu . 19 godzin temu, Łowca Kurdli napisał: musisz wlewać bezposrednio do doniczki lub stosować bitabs'y Nie musisz wlewać do donicy jak nie używasz biotabsów. Dowód czytaj wyżej i patrz moje GJ na tym systemie.? Wracając do maleństw to dostały dzisiaj po 0.5l na łeb mieszanki regulator2ml/10l,startbooster 2ml/10l i ph 6.1. Nic więcej się nie dziej próbują się podnieści po topowaniu?. Pozdro?
Łowca Kurdli Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 O 28.11.2016 o 18:06, Plantator napisał: Siemka. Proste jak pier..... że tak powiem. Wlewam dajmy na to 100l wody dodaje w kolejności składnik i w rządanym litrażu(każda firma ma swoje zasady odnośnie kolejności i ilości) i mieszam i odkręcam zawór i tyle profilaktycznie używam systemclean aptus do systemów nawadniających przeciw blokowaniu kanalików. Ale wega zawsze steruje ręcznie znaczy podlewam bez systemu bo ekonomia i ergonomia pracy jak i przyjemność podlewania ręcznego i chęć czasami pogrzebania w ogrodzie.Współpraca zajebisty system tyle o Autopotach polecam każdemu . Nie musisz wlewać do donicy jak nie używasz biotabsów. Dowód czytaj wyżej i patrz moje GJ na tym systemie.? Wracając do maleństw to dostały dzisiaj po 0.5l na łeb mieszanki regulator2ml/10l,startbooster 2ml/10l i ph 6.1. Nic więcej się nie dziej próbują się podnieści po topowaniu?. Pozdro? no to dobrze wiedziec że sie to jednak nie zapycha
Recommended Posts