Scooby-Doo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 Z przyczyn obiektywnych up będzie dzisiaj BB zaczyna marudzić - ma niedobory - ale nawozy dopiero przy następnym podlaniu. Cheese trochę w tyle jak na 10ty dzień , ale nie jest źle. Poza tym wszystko OK , jutro BB dostaje PowerRoots 100% dawki + TerraBloom 100% dawki. Zdjęcia z wczoraj. BigBangAuto dzień 28 + CheeseSkunkAuto dzień 10 3
bart85 Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 elegancja francja jak to się mowi 1
Miś Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Ładnie rozkrzaczyło tego BB 1
przezorny Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 Fajniutkie dziewczynki. 1
Scooby-Doo Opublikowano 16 Października 2016 Autor Opublikowano 16 Października 2016 @bart - hehe Dzięki @Miś - no nie ? Całkiem fajnie Sporo odrostów puściła - podobno odmiana dobra na SOG - więc lekkie wiązanko pomogło Wolno się zbiera i liście też ciut bardziej Sati niż Indi. Gdzieś na anglojęzycznym forum czytałem , że komuś na 5 roślin trafiły się 3 różne feno. Jedno właśnie bardziej typowe dla Sati. Zobaczymy jak będzie dalej. @przezorny - Dzięki Pozdrawiam 1
Drugi Plan Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 zastanawiam się jak to możliwe, że te automaty Ci się tak krzaczą? Ja w indoor miałem może max z 4 odgałęzienia(ale i tak nie doszedł, bo przypał był i wyebać musiałem ) 2
Plantator Opublikowano 16 Października 2016 Opublikowano 16 Października 2016 What's up dog . Piknie , zdrowo, ,gęsto i zielono znaczy prima. Ty wakcji nie używasz hehhe w temacie? W zdrowiu i z fartem do mety . 2
Scooby-Doo Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 @DrugiPlan - no nie zawsze się krzaczą Czesem zdarza się odmiana "łodyga + dwa boki" Ale ogólnie pod LEDem jest łatwiej o bardziej "krzaczaste" panny. Podwiązywanie też pomaga @Plantator - yo MTV RAPS Wakacje były pod koniec czerwca , początek lipca i narazie wystarczy. Ciągłość to fajna sprawa Dzięki morda - wpadaj częściej Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Ładna sałata a co do obecności to przyjdą chłody to lampy się zapalą i będzie się miało co oglądać sam wystartuje z nowinkami a mam zacne odmiany uchylę rombka tajemnicy że będzie sativowo pozdrawiam! 3
Scooby-Doo Opublikowano 17 Października 2016 Autor Opublikowano 17 Października 2016 Dzięki Smaku No pewnie tak , ale że u mnie chłodno to jestem cały czas Uuuuu Sati ? Ciekawe co ?
Recommended Posts