bart85 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 BB puchnie w oczach i jest zacnym plantem generalnie serek tez ladny i powoli kwotnie
Scooby-Doo Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 Dzięki Panowie Już myślałem , że dodaję niewidoczne posty @Miś - pewnie będzie jak mówisz co prawda miałem już afy z przewagą Sati , no ale ta to już przesadza Zbiera się jak ja do porannego wstawania Wychodzi na to , że przed nią jeszcze ok. miesiąca - szkoda , że tak muli , bo im dłużej muli tym Cheese dostaje po nosie. No , ale mówi się trudno i leci się dalej. @bart85 - Dzięki no może nie w oczach , ale jest przyzwoicie A jak u Ciebie sytuacja ? Pozdrawiam
Plantator Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Piknie Scooby. Nic tylko zacieszać z obu plantów tak patrząc nq chessa to trzeba Cię zdopingować na większe pomieszczenie. Taki niewielki homebox abient(biały ,czy jak on tam się nazywa) w domu koło szafki to nikt by go nie zauważył?. Bb wygląda na konkursowego plqnta ślicznotka. Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzięki No właśnie niedługo będę musiał skupić się bardziej na serku. Dlatego myślę , że BB skończy się ok 65 dnia - zobaczymy może będzi już redi - a jeśli nie to chyba dam jej jeszcze kilka dni - chciałbym ją doprowadzić do końca , bo dziewucha ma potencjał Co do większego boxa - to niestety musi zostać narazie jak jest. Może za jakiś czas to się zmieni , ale raczej nie prędko. Na następny grow poleci jedna pestka a druga przy końcu żywota pierwszej - wtedy nie będzie tak ciasno Niedawno poszedł oprysk z Cal Mag XTRA @Advanced Nutrients - niech działa Następny up w dniu 50 BB i 32 CS Pozdrawiam
Drwal Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Ładne rakiety Ci rosną. U ciebie jak zawsze klasa Będę kibicował. Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 @Drwal - Dzięki Wielkie - miło słyszeć , a raczej czytać Jeszcze raz - dobrze , że wróciłeś Zapraszam i Pzdr
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Elegancka co więcej pisać a CalMag to lepsze wyniki daje do korzennie Pozdr.SM999
Scooby-Doo Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 @Smaku - ooo widzisz , a ja myślałem , że oprysk Niby przez liście szybciej przyswaja , stąd poszedł oprysk Ale za wiele to nie dało , panna się zblokowała ostro i nie przyswaja za bardzo nic w tej chwili - włochy brązowieją i topy nie poochną jak powinny a nowych kłaków brak. Szczyty robią się dosyć wysuszone - tak , to dobre określenie Lukru też jak na lekarstwo - więc dzisiaj poszedł ostry flusz. Zobaczymy jak sytuacja się zmieni na dniach. Panna daje mi po dupie , ale damy radę. Cheese - prawidłowo , ciasno , ale prawidłowo. Dzięki i Pozdrawiam
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Wspomagająco przez oprysk też ja stosuję Sensi CalMag Xtra i tylko w odżywianiu korzeniowym więcej info na stronie producenta AN i do tego znakomity kontakt i odpowiedzą na nurtujące pytania hehePOZDRO!
Scooby-Doo Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 hehe spoko , nie mam pytań Wydaje mi się , że wiem co jest grane - po porannym fluszu teraz zaczyna dopiero wracać zapach kwiatów - więc wnioskuję , że pomogło. Najwyższy czas wymienić nawozy na flo - ponad 3 lata to jednak długawo Teraz przez kilka podlań sama woda a na następne podam CalMagXTRA doglebowo A później dam trochę BioEmów Dzięki Smaczku za rady odnośnie AN
Recommended Posts