Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano

@Scooby-Doo stary nie wiem jak Ty to robisz ze te planty tak Ci zapierdala*a do gory i maja takie grube lodygi ;) moze masz jakis podrasowany panel przez konstruktora chinczyka ;)

fotki dodam jutro bo dzisiaj nie mialem czasu, a teraz juz nocka nastala wiec nie zagladam :)

dzisiaj tylko udalo mi sie go podlac z terra floresem poraz pierwszy :) 

ale tak jak pisalem z wyokoscia stoi na okolo 18/19cm i ani drgnie :(

Opublikowano

@bart85 - :D no sam nie wiem ....jakoś tak samo rośnie :) Nie zawsze - to chyba zależy od genów - bo te ostatnie automaty nie miały takich łodyg. Pamiętam , że AutoPurpleNL też miała galantą i Critical od Smaka , no może jeszcze Afghan - ale to od Bulka - więc wszystko jasne :laugh: Tak poza tym to AF'y pod tym panelem rosły raczej dosyć schematycznie i nawet określały się podobnie. No , ale teraz dwa czynniki są inne - ziemia i stymulator korzeni - polecam , bo robi różnicę ;) 

A propo - Twoja panna jeszcze Cię zaskoczy - pozytywnie , rzecz jasna :)

@Łowca - Dzięki majster :D

Pozdrawiam

Opublikowano

@Miś - no też mi się wydaje , że szyszki będą spore - o ile nic się nie spieprzy po drodze - albo ja czegoś nie zawalę :laugh:

@Dzielnicowy - Dzięki :) Łodygę z głównym szczytem dociągnąłem trochę do dołu i podwiązałem - takie jakby LST. Reszta odrostów dogoniła główny i teraz jest w miarę równo...no może nie pod linijką , ale jest ok ;)

Opublikowano

Bardzo ładnie idzie ten BB i proszę nie mówić że coś ma się zawalić ;) No Scoobańcu jak pamiętam to jedna z najładniej wyglądających roślin w tym stadium jaką widziałem w Twych relkach i topy będą jak rakiety ;) Pozdro Mordo!

Opublikowano

hehe  :D No wiesz różnie może być...dzisiaj dajmy na to chciałem nagiąć boczny szczyt do środka ( donica wydawała się lekka ) i go złamałem :) Ale goi się jak na psie , więc jest dobrze - muszę coś pokombinować , bo na wysokość nie daję rady...więc coś tam mogę jeszcze zje..ać ;) A nie zapominajmy , że Cheese też się bujnie lada dzień i będzie ciaśniej niż w śpiworze :laugh:

A co do relek to faktycznie BB w tym stadium jest całkiem glanty i jest jednym z fajniejszych plantów z moich relek - obecnych na forum ;)

Dzięki Smaczku - do następnego :)

Opublikowano

Scooby oj naprawde przesadziłeś  z tym  BB jak można deprymować pozostałych forumowiczów takim poziomem.

Przynajmniej sprzedaj swoje patenty żeby były równe szanse . To chyba te emy które używsz czy poprostu czary?!?

??✋?

Opublikowano

Powitać :) Czas na up.

Dzisiaj wypada równo 40ty dzień BB więc up jest w pełni uzasadniony :D Wszystko wydaje się być w porządku , BB kwitnie i już niedługo wejdzie w najfajniejszą według mnie fazę flo - czyli fazę tycia ;) Usunięte wszystkie dolne odrosty i małe pączki - do których i tak praktycznie nie docierało światło. Dzisiaj poszły BiOEmy i następne podlanie już 100% dawki nawozu na flo + PK13/14 w dawce 50%+Boost.

Cheese puszcza coraz więcej kłaczków i czeka aż będzie miał więcej miejsca :) Też wszystko jest z nią OK - nie grymasi narazie i nic jej nie dolega - oprócz cisnoty.

A na deser troszkę miętki na świeży oddech :laugh:stoi sobie w rogu i wspomaga koleżanki od kilkunastu dni.

BigBangAuto dzień 40 + CheeseSkunkAuto dzień 22 + mięta :)

large.IMG_20161027_201858.jpg.7d95c1426clarge.IMG_20161027_201913.jpg.2a7bd6442blarge.IMG_20161027_201934.jpg.f7e90fc3a4large.IMG_20161027_202014.jpg.b4ac72b4fblarge.IMG_20161027_202037.jpg.1bdb739c29large.IMG_20161027_202136.jpg.f916313903large.IMG_20161027_202157.jpg.d9e99c9c9flarge.IMG_20161027_202302.jpg.0bd9f93fe9

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• No całkiem fajnie poszłam. Szkoda, ze tak wolno idzie 🙂
    • Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 VID_20250816_211321.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa jest😁 VID_20250816_191003.mp4
    • Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4 VID_20250816_210009.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4 Siemano👊 Wiecie co jest takie fajne polskie powiedzenie a mianowicie: to co masz zrobić jutro zrób dzisiaj 😉 i tak też czynię. Klamka zapadła i dziewczyny dzisiaj mają zmianę rozkłady dnia i lecimy z 12/12 bo nie ma na co czekać. W małym namiocie jak zobaczycie niżej dziewczyny ładnie odbiły i wypełniły większość siatki i z uwagi na to że tam oczka są około 10-15cm jak są bardziej rozciągnięte. Dlatego w jednym oku są po dwa,trzy szczyty. Laski miały zrobiony lekki lollipoping,tym bardziej w małym namiocie bo jeszcze nie mam dolnego mieszaka i nie dochodziło świeże powietrze a to ważna sprawa. VID_20250816_191003.mp4
    • Ale ładnie poszła i widać że zaczyna puchnąć już doc dobrze do tego wyraźnie widać że nic się z nią nie dzieje👍😁 good Job 😉 ja swoje przełączam dzisiaj w obu 😉😁
    • Siema. Czas na mały update. Mamy dzień 98. Rośnie w zasadzie bez problemów. Trochę wolno dojrzewa. Dostała już 2 razy overdrive i teraz tylko to będzie dostawała przez najbliższe dwa tygodnie. A za dwa tygodnie flawless finish i ścinka. Pewnie można by było ja dłużej potrzymać żeby bardziej dojrzała, ale to i tak już dług trwa i jak zetnę ją za 3 tygodnie to będzie prawie 120 dni. Jednak 6 tygodniowy weg trochę wydłuża cały cykl życia rośliny. Myślę, czy na następny raz nie dać jakiegoś automata, np. auto banana blaze od dutch passion.
  • Gallery Statistics

• Images
      64.7 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
    Przez kolober,
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+