bart85 Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 @Scooby-Doo stary nie wiem jak Ty to robisz ze te planty tak Ci zapierdala*a do gory i maja takie grube lodygi moze masz jakis podrasowany panel przez konstruktora chinczyka fotki dodam jutro bo dzisiaj nie mialem czasu, a teraz juz nocka nastala wiec nie zagladam dzisiaj tylko udalo mi sie go podlac z terra floresem poraz pierwszy ale tak jak pisalem z wyokoscia stoi na okolo 18/19cm i ani drgnie
Scooby-Doo Opublikowano 24 Października 2016 Autor Opublikowano 24 Października 2016 @bart85 - no sam nie wiem ....jakoś tak samo rośnie Nie zawsze - to chyba zależy od genów - bo te ostatnie automaty nie miały takich łodyg. Pamiętam , że AutoPurpleNL też miała galantą i Critical od Smaka , no może jeszcze Afghan - ale to od Bulka - więc wszystko jasne Tak poza tym to AF'y pod tym panelem rosły raczej dosyć schematycznie i nawet określały się podobnie. No , ale teraz dwa czynniki są inne - ziemia i stymulator korzeni - polecam , bo robi różnicę A propo - Twoja panna jeszcze Cię zaskoczy - pozytywnie , rzecz jasna @Łowca - Dzięki majster Pozdrawiam
Miś Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Coś mi się zdaję, że jak BB napuchnie, to będzie grubo
Dzielnicowy Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 No ten bigbang zaczyna kozacko wyglądać. Trenowałeś go jakoś?
Scooby-Doo Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 @Miś - no też mi się wydaje , że szyszki będą spore - o ile nic się nie spieprzy po drodze - albo ja czegoś nie zawalę @Dzielnicowy - Dzięki Łodygę z głównym szczytem dociągnąłem trochę do dołu i podwiązałem - takie jakby LST. Reszta odrostów dogoniła główny i teraz jest w miarę równo...no może nie pod linijką , ale jest ok
SmakMaroca999 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Bardzo ładnie idzie ten BB i proszę nie mówić że coś ma się zawalić No Scoobańcu jak pamiętam to jedna z najładniej wyglądających roślin w tym stadium jaką widziałem w Twych relkach i topy będą jak rakiety Pozdro Mordo!
Scooby-Doo Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 hehe No wiesz różnie może być...dzisiaj dajmy na to chciałem nagiąć boczny szczyt do środka ( donica wydawała się lekka ) i go złamałem Ale goi się jak na psie , więc jest dobrze - muszę coś pokombinować , bo na wysokość nie daję rady...więc coś tam mogę jeszcze zje..ać A nie zapominajmy , że Cheese też się bujnie lada dzień i będzie ciaśniej niż w śpiworze A co do relek to faktycznie BB w tym stadium jest całkiem glanty i jest jednym z fajniejszych plantów z moich relek - obecnych na forum Dzięki Smaczku - do następnego
Plantator Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Scooby oj naprawde przesadziłeś z tym BB jak można deprymować pozostałych forumowiczów takim poziomem. Przynajmniej sprzedaj swoje patenty żeby były równe szanse . To chyba te emy które używsz czy poprostu czary?!? ??✋?
Scooby-Doo Opublikowano 25 Października 2016 Autor Opublikowano 25 Października 2016 hehe Dzięki Ziomuś Humor mi poprawiłeś - a dzisiaj mi tego brakowało A patenty zostaną moją słodką tajemnicą - żart oczywiście Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 27 Października 2016 Autor Opublikowano 27 Października 2016 Powitać Czas na up. Dzisiaj wypada równo 40ty dzień BB więc up jest w pełni uzasadniony Wszystko wydaje się być w porządku , BB kwitnie i już niedługo wejdzie w najfajniejszą według mnie fazę flo - czyli fazę tycia Usunięte wszystkie dolne odrosty i małe pączki - do których i tak praktycznie nie docierało światło. Dzisiaj poszły BiOEmy i następne podlanie już 100% dawki nawozu na flo + PK13/14 w dawce 50%+Boost. Cheese puszcza coraz więcej kłaczków i czeka aż będzie miał więcej miejsca Też wszystko jest z nią OK - nie grymasi narazie i nic jej nie dolega - oprócz cisnoty. A na deser troszkę miętki na świeży oddech - stoi sobie w rogu i wspomaga koleżanki od kilkunastu dni. BigBangAuto dzień 40 + CheeseSkunkAuto dzień 22 + mięta
Recommended Posts