Scooby-Doo Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 ja już bym zostawił godzine wcześniej - według starego czasu , ale przecież wszystko idzie swoim tokiem - poprostu zgasisz godzinkę wcześniej i się wyrówna. U siebie zgasiłem wczoraj normalnie a dziś zapliłem o godzinkę wcześniej - wdłg. zimowego czasu - czyli jak u Ciebie A tak poza tym to powiem szczerze , że coraz fajniej ten Twój krzunio sie prezentuję Kwitnie , rośnie , zdrowy - czego chcieć więcej ? Pozdrawiam
Miś Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Można było zrobić topping na głównej łodydze, to by tak nie wystrzeliła do góry
bart85 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 A ona bardzo wystrzelila do gory? Ma tylko 27cm
Miś Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 W porównaniu do tych bocznych satelitów ten szczyt wydaję się ogromny
bart85 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 No to fakt jest wyzszy od bocznych ale boczne tez sa dlugie tylko ze byly naginane i bardziej na plasko leza ogolnie fajnie wyglada i ciekawe czy jeszcze urosnie na wysokosc...
bart85 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 witam, czas na maly upek. wszystko idzie dobrze chodz mam wrazenie ze kwitnienie troche sie ociaga, ale z drugiej strony to nie auto. kolejne podlanie czysta woda. glowny szczyt dobil do 30cm wysokosci normalnie everest 49 / 22 flo (04.11.2016) nadomiar zlego mysle, ze w liczeniu sie pogubilem... pozniej postaram sie ogarnac i poprawic.
Miś Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Nie musi myć duża, ważne żeby była dobrze napakowana
bart85 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 No zobaczymy jak bedzie a powiedz mi @Miś czy pozbywac sie wiatrakow z bocznych lodyg i ktorych ewentualnie? Dni sa jednak okej
bart85 Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Ok skoro tak mowisz a pod koniec flo bede mogl obrywac? wogole to mam wrazenie ze roslinka jest ciut za gleboko w doniczce bo gleba zaczyna sie jakies 5-7cm od brzegu doniczki. Nastepnym razem zostawie max 1cm bo i tak podloze sie ubija.
Recommended Posts