yo'man Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 ok, zobaczylem ze 20go lipca poszlo zalozenie tematu ale nie zjechalem na dol i nie widzialem ze w tym poscie dalej sa kolejne dni az do dwoch tygodni. Bedzie 47 jak @Miś pisze. Fakt bylo by kozacko w 30 pare dni. Poltora miesiaca to też tempo wyscigowe 1
bart85 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Gratki Scooby, ładna roślinka Jakiej wysokosci byl Red Poison i jakiej jest Blow Mind? 1
Scooby-Doo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dzięki za komenty i dobre słowa Wiem , że te 7-10 dni mogła jeszcze pożyć , ale znowu kłania się mój odwieczny problem - mało miejsca w boxie i Blow Mind już miała strasznie ciasno - połowa mniejszych szczytów nie była dobrze doświetlona - więc niestety musiałem tak zrobić. Wybrałem tą która ciut szybciej dochodzi a druga w tym czasie bezstresowo dojdzie do finiszu No w sumie to tak jakoś między 45 a 47 była ścięta - tak mi się wydaje Red Posion - w sumie miała jakieś 50 cm z haczykiem tyle , że była związana , więc było OK. Gdybym jej nie związał , nie wyrobił bym z wysokością. Blow Mind od początku jest mniejsza i mimo , że na flo całkiem fajnie podskoczyła to nie musiałem jej wiązać , więc będzie miała nie więcej niż 40 cm. Dobra , czas na mały up z życia Blow Mind - śmierdola Jak widać na fotkach - troszkę przytyła przez te kilka dni. Dzisiaj dzień 48 , a do końca myśle , że ok 3 tygodni. Będzie ciężko bo wali w całym domu Do końca już na samej wodzie i BioEmach. Blow Mind Dzień 48 I w sumie to by było na tyle Do następnego. Pozdrawiam 7
SmakMaroca999 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Pieknie Scoobańcu! A tego Minda przetrzymaj do ok 65 dnia to bedzie jeszcze piekniejszym drzewkiem niż Red.No mógł ten Redzik postać jeszcze ale jak to się mówi lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu :) Pozdr. 1
Scooby-Doo Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dzięki Smaczku Myślę , że Blow Mind napewno nie zostanie ścięta szybciej niż w 65 dniu Jej już nic nie ogranicza , więc niech pooooochnie ile fabryka dała Wiem , że Red mogła jeszcze pobyć conajmniej ten tydzień , ale za duży ścisk już był. hehe dokładnie lepsze swoje ziółko w garści a następne niech czaka na swoją kolej - ot taki gołąb Pozdrawiam 3
Scooby-Doo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 I lipa z grypą....zauważyłem robiące się banany na głównym budzie , z resztę na mniejszych też. Zrobię konkretne oględziny wieczorem i zobaczymy co dalej.
Scooby-Doo Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2016 No i herma jak "skuriera wycięty" !!! Pełno wszędzie malutkich bananów....Nie wiem dlaczego. Wychodzi na to , że odmiana nie jest jeszcze stabilna...Szkoda , że padło na mnie To dlatego mogłem mieć problem , żeby gdzieklolwiek znaleźć relację czy cokolwiek co jest związane z tą odmianą. Znalazłem tylko opis producenta i jeden streszczony GJ i tyle. Dobrze , że się ogarnąłem w miarę wcześnie. Fotki dam jutro , bo dzisiaj z nerwów za bardzo mi się ręka trzęsie
Adi83 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Oj nie dobrze kolego :/ ale jakieś palonko bedzie głowa do góry i jedziem dalej 1
Pasjonista Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Tak jak wyzej , glowa do gory!! Szybciej skonczysz , szybciej zaczniesz. Pozdro 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Witam załogę. No niestety , tak to czasem bywa. Mimo , że żywicy jest od ch..ja i ciut ciut to bananów też jest sporo. Z tego co widziałem , to jeszcze nie zdążyły sie otworzyć. Dam sporo fotek - będzie można dojrzeć banany - aparat z lampą nie zawsze uchwyci , ale widać je jak na dłoni. Ogólnie nie powinno być tragedii - jeśli mowa o ziółku - zcięte przed chwilą. Mega sporo żywicy , prawie 90% mleka i 10 % bursztynów + 15 % bananów Blow Mind - herma - Dzień 53 3
Recommended Posts